EIK henter ny ving

Nicholas Grinde er klar for EIK.

NY SPILLER

EIK Fotball er glade for å kunne offentliggjøre at vingen Nicholas Grinde er klar for EIK. Han kommer fra spill for Vidar denne høstsesongen i PostNord-ligaen. Tidligere har han flere år med collegefotball i USA bak seg. EIK-trener Ojan Bijan gleder seg over den siste tilveksten.

– Nicholas har en ydmyk tilværelse med seg samtidig som han er i besittelse av ekstremferdigheter som hans eksplosivitet og fart, uttaler Bijan søndag kveld.

– Han er en kantspiller jeg tror vi kommer til å få mye igjen for i 2020. Jeg er veldig fornøyd for å ha signert han og ser frem til å jobbe med han fremover, sier han.

«Han er en kantspiller jeg tror vi kommer til å få mye igjen for i 2020. Jeg er veldig fornøyd for å ha signert han og ser frem til å jobbe med han fremover». Ojan Bijan

Har trent med de nye lagkameratene

25-åringen gleder seg til å komme i gang for de gule og svarte.

– Jeg synes EIK har et veldig bra lag som passer min stil godt. Jeg gleder meg veldig til å spille for en toppklubb i divisjonen med toppspillere, sier Grinde etter overgangen ble klar.

Grinde har allerede vært på prøvespill på noen treninger i november.

– Jeg følte jeg fikk en umiddelbar forståelse med flere av spillerne på banen og det ga meg en trygghet om at Egersund var det riktige valget for meg, sier han.

EIK Fotball ønsker Grinde hjertelig velkommen til klubben.

Share