EIK-jenter deltok på NFF-fotballskole

Søndag tok mange på EIKs Jenter 13 lag turen til Klepp for å delta på NFFs fotballskole.

JENTER 13

Søndag arrangerte NFF fotballskole for jenter 10-13 år på Klepp. Dette var i forbindelse med  J15-landslagskampen Norge – Sverige, som skulle spilles senere samme dag på Klepp.

Trenerne på Jenter 13 synes dette var et bra tiltak, og som også kunne være en sosial tur. Spillerne ble oppfordret til å melde seg på arrangementet for å ha det som trening, i stedet for den vanlige søndagstreningen. Det ble super respons, og hele 19 av 21 spillere kjørte avgårde til Klepp søndag morgen.

God trening

Treningen var fra klokken 10.30 til 11.30, og de ble delt inn i poster rundt på banen i forhold til alder. Det var flest jenter i de eldste klassene, og EIK-jentene ble spredt i tre grupper sammen med spillere fra andre klubber. EIK var absolutt klubben med flest representanter i en årsklasse, noe som det også ble positivt bemerket av en av treneransvarlige for fotballskolen.  Jentene synes det var en kjekk trening, men de kunne godt tenke seg at den varte noe lenger.

Etter treningen ble det J15-landslagskamp mellom Norge og Sverige, som de fleste av jentene var igjen for å se. Denne kampen endte 1-1.

Share