EIK vant 3-0 i Sandnes

En strålende første omgang av EIK på Østerhus Arena la grunnlaget for EIKs seier mot Ulf. En seier som var fullt fortjent også om vi ser kampen under ett.

Henrik Breimyr sendte «tigrene» i ledelsen etter åtte minutters spill da han scoret med pannebrasken etter et hjørnespark. Breimyr doblet ledelsen etter 28 minutter, igjen etter et hjørnespark, der han bredsidet ballen bak hjemmelagets keeper fra rundt ti meters hold.

Andreas Petersson satte inn EIKs tredje på en strålende kontring like før pause, etter flott forarbeid av Sondre Norheim og Mathias Perttamo. (bildet øverst)

Andre omgang ble langt jevnere, men nede på den brennheite gressmatta var det ingen av lagene som spilte seg til de helt store sjansene.

EIK leverte en nesten prikkfri kamp defensivt. Stopperne Breimyr og Brahimi framstod som bautaer, og slapp knapt nok hjemmelaget til en eneste målsjanse. Framover på banen var de gulsvarte som nevnt best før pause. I tillegg til scoringene kom både Sondre Norheim og Bob Sumareh til fine innlegg fra høyrekanten som nesten hadde ført til scoringer. Adi Markovic på venstresiden var også tidvis livlig med framover.

I det hele tatt er det nesten ikke mulig å komme med kritikk mot noen av spillerne, på en dag der vi er mye bedre enn et lag som spiller en divisjon høyere enn oss.

KAMPFAKTA:

Sandnes Ulf – EIK 0-3 (0-3)
Østerhus Arena, omlag 30 tilskuere

Dommer: Daniel Higraff, Brodd

Scoringene: 0-1 Henrik Breimyr (8), 0-2 Henrik Breimyr (28), 0-3 Andreas Petersson (45)

EIKs lag: (4-4-1-1)
Deniss Korneiciks, Sondre Norheim, Henrik Breimyr, Adonis Brahimi, Adi Markovic, Herman Kleppa, Chris Sleveland, Andreas Petersson, Preben Skeie, Mathias Kvåle Perttamo og Bubacarr Sumareh.

Benyttede innbyttere:
Nicolas Grinde, Scott Vatne, Kenneth Grande, Chris Formo, Simen Haughom, Sander Haugestad, Eddie Khatactrjan

Share