EIK møter Vard Haugesund i kveld

På lørdag tok vi ett poeng etter en god kamp mot Øygarden, der vi fremsto veldig bra i banespillet. I dag er det Vard Haugesund som kommer på besøk til Idrettsparken, kampen sparkes av 18:00. 

Vard Haugesund åpnet sesongen ganske bra poengmessig, men i det siste har det gått litt nedover på den fronten. De ligger på på 7`ene plass med sine 19 poeng. De har spilt mot Skeid de siste to kampene, først borte og så hjemme. De endte begge med tap. henholdsvis 0-5 og 0-1. Allikevel er Vard ett lag som har mye kvalitet, og kraft og kan slå samtlige lag i Postnord-ligaen på en god dag. Kampene mot EIK blir alltid tøffe, og uansett hvordan de har gjort det mobiliserer de skikkelig mot EIK. Vard Haugesund toppscorer er Erling Flotve Myklebust. Hos Vard finner vi to tidligere EIK-spillere i Roy Miljeteig, og John Felipe Koko som riktignok ikke fikk en kamp.

Ojan Bijan hadde følgende å si til EIK`s medieteam (dette er et utdrag fra dagens kampprogram):

-I dagens kamp mot Vard forventer jeg vi er toneangivende i banespillet, så må vi klare å utnytte sjanse våre når vi først skaper dem. Vi kan ikke alltid skape 10 målsjanser siden vi møter gode lag, derfor må vi være mer kliniske. Så vet vi Vard er ett krigelag og det blir en tøff kamp.

Billettinformasjon: 

For å ivareta smittevern på en best mulig måte, har EIK bestemt at vi maksimalt slipper inn 600 tilskuere til kampen mot Vard Haugesund i morgen, fordelt på tre forskjellige seksjoner/kohorter.

Idrettsparken vil deles inn i grønn/gul/blå seksjon slik kartet under viser, og de enkelte billettypene skal bruke følgende seksjoner/innganger:

ENKELTBILLETTER:
Det er også mulig å se kampen mot Vard for supportere uten sesongkort. Vi ønsker helst at enkeltbilletter kjøpes med VIPPS før dere står i porten, og at dere da bare viser kvitteringen til vaktene. Dette for å unngå kø.

Skulle det være noen som ikke har VIPPS, så kan det betales kontant også i porten. Vi ønsker da at dere har en ferdigskrevet lapp med navn og telefonnummer på alle tilskuerne, som leveres billettør.

De med enkeltbilletter som ønsker å sitte på tribunen, bruker inngang A (hovedport) i enden av Kjeld Bugges Gate. Inne på stadion skal dere sitte i blå seksjon på tribunen. (mellom pølseboden og byen)

De med enkeltbilletter som ønsker å stå på Hognestadsiden/Søndre sving, bruker inngang C, ved Egersundshallen/Fjellstedveien. Inne på stadion skal dere oppholde dere i grønn seksjon på tribunen.

PRISER ENKELTBILLETTER:
Voksne over 16 år: Kr 100,-
Barn inntil fylte 16 år: Kr 50,-

Betales på VIPPS til # 99164

Opp te Husabø…

Share