Eliteseriespiller klar for EIK

Jefferson De Souza er klar for EIK på en kontrakt ut 2021.

A-LAGET
EIK Fotball er glade for å kunne offentliggjøre at 25-åringen, Jefferson De Souza, blir klubbens nye offensive tilskudd.

25-åringen kommer fra spill hos Viking i Eliteserien. Våren 2019 spilte han for Nest-Sotra i OBOS-Ligaen, før han avsluttet sesongen for Brodd i 3.div. Viking plukket opp De Souza til Eliteserien etter hans mange gode prestasjoner i 2019. Nå går turen til Egersund og spill i PostNord-Ligaen 2021.

– Vi har kanskje sikret oss en av de beste kantspillerne i PostNord-Ligaen.

«Vi har kanskje sikret oss en av de beste kantspilleren i PostNord-Ligaen». 


Det sier hovedtrener, Ojan Bijan, som naturligvis er veldig fornøyd med signeringen. Han støttes opp av Aleksander Midtsian som har vært trener for De Souza i Brodd. Han vet hva Jefferson er god for og mener bestemt at klubben har gjort en strålende signering her.

Ser frem til å spille for Egersund

Jefferson ser frem til å komme i gang med oppkjøringen og bli kjent med sitt nye lag.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, måten EIK spiller fotball på passer meg veldig bra, det er også en av grunnene til at valget falt på Egersund til slutt.

«Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, måten EIK spiller fotball på passer meg veldig bra, det er også en av grunnene til at valget til slutt falt på Egersund».

EIK Fotball ønsker Jefferson De Souza hjertelig velkommen til klubben.

Share