En god dag for jentefotballen

Søndag gikk «Jenter er best» av stabelen i Espeland-hallen.

JENTEFOTBALL

Jenter er ett av 3 satsingsområder i handlingsplanen til NFF, og i Rogaland har antall jenter i fotballen har økt med nærmere 1000 pr. 1. januar 2018.

NFF Rogaland og klubbene i kretsen skulle denne helgen arrangere rekrutteringsdag for jenter for å få ennå flere til å spille fotball.

Søndag 1. september ble det derfor arrangert rekrutteringsdag for jenter i Espeland-Hallen i regi av barne og ungdomsstyret.

«På vegne av Barne- og ungdomsstyret vil vi takke alle som møtte opp og gjorde at vi fikk en kjekk dag sammen, både store og små». Ellen Lorentzen

God hjelp

13 håpefulle jenter møtte opp og fikk vært med på leker og aktiviteter både med og uten ball. Klubben var så heldige at de hadde god hjelp av Renate Dyrnes, Martine Klippen og Silje Tengesdal Stavnheim, som alle spiller på damelaget til EIK. Med som hjelpere var også Kristine L. Fiske og Tilde L. Aarø fra EIK Jenter 11.

EIKO kom på besøk og overasket alle jentene med is, til stor begeistring for de fremmøtte.

– På vegne av Barne- og ungdomsstyret vil vi takke alle som møtte opp og gjorde at vi fikk en kjekk dag sammen, både store og små, sier Ellen Lorentzen og Jeanett K. Urdal.

Share