Få endringer på adelskalenderen

Med veldig mange nye spillere i stallen i 2022, er det vel ikke særlig overraskende at det er få endringer på A-lagets adelskalender etter fjorårssesongen.

Adelskalenderen vi publiserer her på nettsiden tar med alle spillerne som har spilt flere enn 150 kamper for vårt A-lag, og på den lista er det kun Chris Sleveland (bildet over) som er inne på av dagens spillere. Vår kaptein bykset opp tolv plasser i løpet av fjoråret, og kan bokføre 186 A-kamper i tigertrøya siden debuten borte mot Fyllingsdalen høsten 2013.

Av spillerne i årets stall er det Marius Andersen (bildet over) som er nærmest. Etter fjoråret står han nå med 108 opptredener for vårt A-lag.

På lista over de som har scoret flest mål på A-laget er det kun Stian Rokås Michalsen (bildet over) av dagens spillere som kommer over grensa på 25 scoringer. Vår tekniske venstrekant scoret totalt 12 ganger i fjor, og med 14 fulltreffere i 2021, som var hans første sesong i EIK, kommer han altså så vidt inn på lista.

Under står de tørre tall for hver enkelt A-lagsspiller i 2022. Merk at i EIK har vi for sedvane å regne både treningskamper, cupkamper og seriekamper med i totalantallet for spilte kamper:

Hele adelskalenderen kan dere sjekke her

Share