Fanuel Ghebreyohannes har signert proffkontrakt

Vår egen unggutt Fanuel Ghebreyohannes har signert proffkontrakt som strekker seg over tre år. Unggutten er født i 2006, og fylte nettopp 16 år i desember. 

Hardt arbeid over tid: 

Daglig leder Matteus Bårdsen har følgende å si om unggutten som nå får proffkontrakt:

-Jeg har kjent Fanuel i mange år, og har også tidligere vært trener for han. Talentet har han åpenbart, men det er den harde jobbingen over tid som virkelig gir resultater. Det er absolutt en kjekk mulighet for Fanuel som han har gjort seg fortjent til. Nå er det opp til han og fortsette det gode arbeidet videre.

Han legger også til følgende: 

-Det er forhåpentligvis èn av mange unggutter som kan ta steget videre. Vi ønsker selvfølgelig å kunne produsere flere spillere til a-laget fra egen ungdomsavdeling, og det er mange spillere nedover som absolutt har potensialet. Nå håper vi Fanuel kan være en signal-effekt til unge spillere i EIK

Bildet i fra debuten mot Fram-Larvik der han ble tidens yngste a-lagsdebutant med sine 14 år og 324 dager.

Fanuel Ghebreyohannes fikk sinn a-lagsdebut mot Fram-Larvik i 2021 der han ble tidens yngste a-lagsdebutant med sine 14 år og 324 dager. I 2022 hadde han primært sin kamparena for EIK 2 i 4 divisjon, og spilte også en del for G16-elite laget i EIK.

Fornøyd trener: 

Vår nye hovedtrener Kjell Andre Thu har følgende å si etter den første uken med Fanuel på trening:

-Fanuel har klart seg svært bra. Det er selvfølgelig ting vi skal jobbe med han på for å utvikle han enda mer, men jeg ser mange gode kvaliteter i han. Nå gjelder det for Fanuel sin del å fortsette å jobbe hardt slik han etterhvert kan begynne å spille for vårt a-lag. Jeg har sansen for egne unggutter kommer opp, og er ikke redd for å bruke de så lenge de er gode nok.

Fanuel Ghebreyohannes i duell med Bryne-spiller Pål Aamodt i en kamp mellom EIK 2 og Bryne 2. Foto: Kjell Åvendal.
Share