Fire baklengs mot Vard

EIK fikk det tungt i vinden i Hålå mot Vard.

EIK – VARD HAUGESUND 1-4

Det var lite som stemte for EIK i Hålå lørdag ettermiddag. To baklengs før pause og to baklengs etter hvilen ble fasiten mot et solid Vard Haugesund-lag. Gjestene var trygge med ballen og leverte en imponerende forestilling.

EIK på sin side fikk aldri tatt skikkelig tak i kampen, og offensivt var det lite som stemte. Vard tok først ledelsen før EIK utlignet på et straffespark ved Ermal Hajdari.

Gjestene slo tilbake og ledet til pause. I andre omgang ble det to nye baklengs for et EIK-lag som slet. Men det var lite så stemte, og da EIK brant straffespark på stillingen 3-1, skjønte man at det ikke var dagen.

«Dette var en dårlig opplevelse. Vi slet fra første sekund med touch og presisjon i spillet og det forplantet gjennom hele laget.». Ojan Bijan

Ikke godt nok sier treneren

EIK-trener Ojan Bijan var lite fornøyd med det han fikk se.

– Dette var en dårlig opplevelse. Vi slet fra første sekund med touch og presisjon i spillet og det forplantet gjennom hele laget.

– Vi snakker om upressede situasjoner hvor motstander ikke stresser oss, nå må vi reflektere og finne ut av noen ting, uttaler Bijan.

– Treningskamp eller ikke, dette er ikke godt nok, avslutter han.

KAMPFAKTA

Treningskamp i Hålå:

EIK – Vard Haugesund 1-4

Mål: 0-1 (22),1-1 (30) Ermal Hajdari (str), 1-2 (37), 1-3 (55), 1-4 (86)

Dommer: Einar Rangvad Løyning – Eiger FK

EIKs lag:Nicolai Larsen Berg – Marcel Wawrzynkiewicz, Henrik Breimyr, Adonis Brahimi, Adi Markovic – Chris Sleveland, Sander Remme – Preben Skeie, Markus Naglestad, Ermal Hajdari – Bubacarr Sumareh

Reserver: Sondre Kyllingstad, Sander Haugstad, Stian Sleveland, Anderas Peterson, Nicholas Grinde, Edvard Khachatrjan, Simen Haughom

Share