Flere spillere forsvinner

August nærmer seg og det betyr at EIK mister flere spillere til studier. Fra før er det gjort kjent at Andreas Petersson og Marcel er blitt langtidsskadet, to nøkkelspillere i startelleveren. I tillegg reiser nå Scott Vatne og Hallvar Steinskog til USA, mens Chris Andre Formo vender hjem til Stavanger.

Bijan melder om at det kan fort forsvinne et par spillere til:

-Det kan fort forsvinne et par spillere til nå i august som vi må håndtere. Det er klart det er en tøff situasjon for oss som nå går ned til 14 utespillere i troppen. Vi er veldig sårbare. Frafallet gjennom skader og spillere som forlater har gjort sitt for at vi fra kamp til kamp må rotere på spillere som må bekle ulike posisjoner. Vi må bare ha fokus på å gjøre det beste ut av situasjonen og samtidig håpe at vi kan få inn et par spillere som kan erstatte de som nå er vekke. Scott, Marcel, Petersson og Formo har alle spilt en del i år. Samtidig vil jeg rette en stor takk til Scott, Formo og Hallvar som har vært eksemplariske gjennom deres opphold i EIK og vi ønsker de masse lykke til videre.

Etter 1,5 år i EIK er Scott Vatne ferdig i EIK drakten for denne gang. 21 åringen skal nå til USA for studier på skolen Elon University, North Carolina. Scott kom til oss fra Frøyland IL på forhånd av 2020-sesongen. Den unge midtbanen står med 23 kamper, og 3 mål når han nå forlater oss. Han scoret i seriekampen mot Arendal da vi vant 3-0, se under:

Trener Ojan Bijan har følgende å si om at Scott nå forlater oss:

-Veldig dumt å miste Scott nå. Han er et unikt talent som jeg er sikker på kan nå langt i fotballen. Det har vært en fryd å jobbe med Scott i 1,5år og vi ønsker han alle masse lykke til med studier og fotball i USA. Døren er alltid åpen her i Egersund for Scott.

Unggutten Hallvar Steinskog flytter også til USA for studier, og takker av for seg i klubben i slutten av august. Hallvar har foreløpig notert seg for 8 a-kamper, og en rekke kamper for vårt b-lag tross sin unge alder. Etter ca 15 år i klubben flytter han nå til USA for å studere i Boston. Vi ønsker Hallvar Steinskog, lykke til!

-Hallvar er en lokal spennende spiller som har tatt store steg siste året og reiser nå til USA for studier nå i løpet av august.- Ojan Bijan

Hallvar rager høyest i en duell mot Bryne g15, tilbake i 2017.

Chris Andre Formo som kom til EIK foran 2020-sesongen takker også av for seg etter 34 kamper, og 4 mål for oss. Han hadde sin siste dag i går på kampen mot Fram Larvik.

-Formo har vært et spennende tilskudd i 1,5år og trenger nå noen nye utfordringer for å ta ytterlige steg.-Ojan Bijan

EIK ønsker å takke Chris Andre Formo, Scott Vatne, og Hallvar Steinskog og ønsker dem lykke til videre.

Share