Før kampen: Arendal – EIK

I dag spiller vårt A-lag sesongens siste bortekamp når turen går til Arendal.

Som kjent er vi ute av opprykkskampen, og kan egentlig slippe oss løs mot en motstander som fortsatt har alt å spille for. Arendal ligger a poeng med Moss, men har fem mål dårligere målforskjell. De kjemper derfor en innbitt kamp om å sikre seg automatisk opprykk. De er allerede sikret kvalifisering.

TIDLIGERE OPPGJØR
Vi møtte Arendal hjemme tidlig i sesongen, og spilte da uavgjort 2-2 i en spennende kamp.

Vi møtte Arendal første gang til seriekamp sesongen 2013, etter at de hadde rykket opp til andre divisjon året før. Den sesongen vant vi først 4-2 på Bjønnes Stadion, som deres hjemmebane den gang het, etter scoringer av Martin Håland, Jan Eric Torres Gløpstad, Emanuel Amarh og Espen Stene Rasmussen. Senere i sesongen tapte vi 1-2 hjemme i Idrettsparken.

Totalt sett har vi møtt Arendal 13 ganger i seriesammenheng. Vi har vunnet fire kamper, mens Arendal har vunnet tre. Det har endt uavgjort seks ganger.

TRENEREN KOMMENTERER
Trener Ojan Bijan forteller at våre spillere gleder seg til kamp, og at vi skal spille vårt spill og jobbe sammen for å ta seieren på Norac Stadion:

«Vi mener vi spillemessig er et lag som holder høyt nivå. For oss har dette vært en sesong med fokus på utvikling, spesielt med så mange nye spillere. Mot Moss sist lørdag viste statistikken hele 16 avslutninger fra oss og hele 70-30 i possession, noe som er veldig dominerende, spesielt i en toppkamp.»

Ojan fortsetter med å fortelle at vi skal være stolte over utvikling og prestasjoner denne sesongen, med det som var en helt ny spillergruppe, og at vi reiser til Arendal full av selvtillit og med ambisjoner om seier, noe som skal være fullt mulig dersom vi viser toppnivået vårt.

Han avslutter med følgende ord:

«Det er en sann glede å jobbe med denne gjengen som er så ambisiøse og med masse kvalitet. Vi står ikke tilbake for noen i denne divisjonen, det være Moss, Arendal eller noen andre, og det håper vi å bevise i dag!»

TROPPEN TIL KAMPEN
Jakob Maslø Dunsby er ute med skade, mens Stefan Lindmark er suspendert etter å ha fått totalt seks gule kort i årets serie. Resten av spillertroppen er med til Arendal, og klare for kamp. Startoppstillingen blir lagt ut på sosiale medier omlag en time før kamp.

BILLETTER
Arendal inviterer til storkamp med gratis inngang, og håper på årets største publikumstall. De hadde tidligere i sesongen over 1700 tilskuere da de møtte Moss.

Gratis billett kan fås her.

Ellers viser Direktesport kampen som vanlig på nett-TV.

Share