Før kampen EIK-Fram Larvik -Avspark 14:00

Sist vi møtte Fram Larvik hjemme endte det med 3-0 seier. Da tilbake i 2017 faktisk.

Etter å ha vært inne i en meget god periode ble det en stor nedtur på Sotra sist helg. Etter en marerittstart på kampen endte det noe sjokkerende med ett 4-1 tap! Med en tynn stall har laget allikevel prestert overraskende bra, og en henger faktisk enda med i kampen om direkte opprykk tross tapet sist helg. Møt opp 14:00 for å få med den spennende innspurten!

Sist vi møtte Fram Larvik var borte tidligere denne sesongen der det til slutt endte med ett 3-2 tap, men det var etter det ting begynte å snu litt. I 2020 møtte vi Fram Larvik borte og vant da 4-0. Sist vi møtte dem hjemme var i 2017, da vant vi 3-0. På de siste fire kampene er statistikken følgende: 2-1-1.

Fram Larvik ligger på plassen over nedrykk med ett poeng over streken, så før østlendingene betyr denne kampen også mye. De som har scoret mest for Fram er Erik Nordengen og tidligere EIK-spiller Sanel Bojadzic med sine 6 mål.

Vi håper publikum lager samme ramme rundt kampen som mot Skeid i morgen.

Ojan Bijan før kampen: 

På skadefronten er Lars Erik Sødal dessverre ute resten av sesongen med ett tretthetsbrudd i foten. Ellers er som kjent Jakob Dunsby, Marcel Wawrzynkiewicz og Andreas Peterson ute med langtidsskadene sine. Adi Markovic og Patrik Johannesen er tilbake denne kampen etter suspensjon sist.

Guttene har forberedt seg godt og skal være veldig klare for dette oppgjøret. Jeg har full tillit til laget og det vi skal ut med imorgen. Nå gleder vi oss til nok en hjemmekamp med publikum i ryggen. Selv om Skeid kampen ikke gikk slik vi ønsket oss var det nok en underholdende fotballkamp for samtlige som var på kampen. Nå må vi gjenskape de gode øyeblikkene sammen med fansen!-Ojan Bijan

Vi håper publikum tar turen til Husabø for å støtte laget i oppgjøret om direkte opprykk eller eventuelt en kvalik. Det er meldt vindstille og opphold, og vi har ett EIK-lag som ikke har vært så gode tabellmessig på mangfoldige år. Så det er ingen grunn for å ikke komme seg til Husabø i morgen!

Ønsker du mer info så er det bare å lese vårt kampprogram. Der finner du mer info om bortelaget, spalten til Ojan Bijan og kaptein Henrik Breimyr, tilbakeblikk på opprykket i 2011, da Erik Thorstvedt sto en omgang for EIK, og vi kan også denne høsten få tidenes yngste EIK-debutant!

Opp te Husabø…

Share