Før kampen: Rosenborg 2 – EIK

I ettermiddag spiller vårt A-lag seriekamp borte mot Rosenborg 2.
Kampstart er klokka 14:30 på Salmar-banen i Trondheim.

Det rapporteres at noen få supportere er på vei til Trondheim. For de som er hjemme, er det anledning til å se kampen på direktesport.no eller følge oppdateringer på EIKs twitterkonto.

TABELLEN
Skeid spilte uavgjort 2-2 i en dramatisk kamp mot Kjelsås i går, og ligger nå to poeng foran oss på tabellen. Det betyr at med seier i dagens kamp, så vil vi ta igjen førsteplassen og lede med to serierunder igjen å spille. Arendal på tredje plass ligger seks poeng bak oss før dagens kamp.

TEAM-NEWS
Ådne Midtskogen må sone karantene etter å ha fått fire gule kort denne sesongen (tre for EIK og ett for Kvik-Halden) Ellers er som kjent Marcel Wawrzynkiewicz, Andreas Peterson, Deniss Korneiciks, Jakob Dunsby og Lars Erik Sødal ute med langtidsskader.

MOTSTANDEREN
Rosenborgs rekruttlag har hatt en tung sesong, og er for lengst klare for nedrykk til tredje divisjon. RBK har lånt ut en del av sine «nest beste» spillere, og dermed har RBK 2 stilt med veldig unge mannskap nå i høst. De har faktisk tapt elleve kamper på rad før dagens møte med EIK, men de fleste hjemmekampene har blitt tapt med knappe marginer.

TIDLIGERE MØTER
Vi vant 2-0 mot Rosenborg 2 i Idrettsparken tidligere denne sesongen. I fjor møtte vi RBK 2 en gang, og vant da 4-0 hjemme i Idrettsparken. Dagens kamp er første gang vi møtes i Trondheim.

Share