Før kampen: Strømmen – EIK

I dag åpner A-laget høstsesongen med bortekamp mot Strømmen. Avspark på Strømmen Stadion er klokka 15:00. Kampen vises på Direktesport for de som ikke har tatt turen til Østlandet.

Tabellsituasjonen
Etter gårsdagens kamper leder Moss med sine 39 poeng på 15 kamper, mens Arendal på andreplass har 32 poeng, også etter 15 spilte kamper. Fløy på tredje plass har 30 poeng (14), mens vi ligger med 27 poeng (13). Motstander Strømmen har 19 poeng etter 14 kamper.

Strømmen IF
Vi møtte Strømmen i begynnelsen av juli, og tapte da 2-1 hjemme i Idrettsparken. Det var en kamp der vi presset voldsomt mot slutten, etter at Strømmen ble redusert til ti mann, men klarte ikke å få inn flere scoringer enn Preben Fauskangers redusering. Så vidt vi kan se, så har ikke Strømmen vært aktive på overgangsmarkedet i sommer. For å lese mer om dagens motstander, se i kampprogrammet til vår hjemmekamp.

Team-news
Vi vant greitt 2-0 mot Vidar i en treningskamp forrige helg. Da hadde vi fire spillere ute med sykdom eller skader. Trener Ojan Bijan forteller at til dagens kamp er hele troppen tilgjengelig, bortsett fra Heine Åsen Larsen, som sliter med en «kjenning».

Share