Geir Runar Omli ansatt som ny trener i EIK

Etter en lengre prosess med veldig mange gode kandidater er EIK Fotball svært fornøyde med at Geir Runar Omli blir ny trener i klubben. Geir Runar kommer fra Lyn Fotball hvor han har vært ansatt som utviklingsansvarlig. Han vil tre inn i rollen som assistenttrener på A-laget, i tilegg til  å ha hovedtrener ansvaret for G14-laget og kampledelse for rekruttlaget de neste to årene.

– Omli har først og fremst en solid CV å vise til hvor han blant annet har ledet G16-laget til HamKam som spilte Interkrets. I tillegg har han erfaring fra kretslag i regi av NFF og som trener på Wang toppidrett og ung. Geir sin erfaring og kompetanse passer midt i blinken for vår satsing sier daglig leder, Kenneth Andersen.

Geir Runar er 26år, innehar UEFA B-lisens og meldt opp til den prestisjetunge High Performance Football Coaching skolen i Lisboa. Han har jobbet med analyse for Ham Kam i OBOS-ligaen og som trener for rekruttlaget i 4.div, noe han også skal gjøre i EIK.

Ifølge Andersen har Geir Omli en allsidig kompetanse og erfaring som gjør at han kan gi oss som klubb et godt løft gjennom arbeidet som venter han. Dette er vi veldig glad for og ser frem til å få han på plass fra januar av.

Vi gleder oss til samarbeidet og ønsker Geir velkommen til Egersund og EIK.

Share