Gladnyhet før helgen!-BDO blir med videre som premiumpartner

Kjetil Bårdsen, partner i BDO er fornøyd med å kunne bidra slik at aktivitetsnivået i EIK opprettholdes også i fremtiden.

EIK Fotball er svært glade for BDO fortsetter som Premiumpartner i EIK. De signerte i dag på en avtale som gjør BDO til «Premiumpartner» de neste to årene.  

BDO har vært en viktig samarbeidspartner de siste årene, og har sett nytten av å bidra for å gi best mulig tilbud til liten og stor. De er ett ledende firma innen revisjon og rådgivning i Dalane, men også nasjonalt. BDO har per dags dato 50 ansatte i Dalane-regionen. Tidligere har selskapet vært på barne og ungdomsdrakten til EIK, noe de skal fortsette med også de neste to årene. I tillegg tar de nå fremover den ledige plassen på venstrearmen på A-lagsdrakten som har vært ledig det siste året. Vi er svært glade for å kunne fortsette samarbeidet med BDO

BDO i Egersund

BDO i Egersund er et av 74 kontorer i Norge og er med det et ledende revisjons- og rådgivningsfirma i landet og i Dalane-regionen. I Egersund har de tverrfaglige team med revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat og rådgiver som kan bistå deg. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan BDO hjelpe nettopp din virksomhet. De kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer seg sterkt for at du skal nå dine mål.

Tilbakeblikk: Under kan du lese om BDO i EIK-magasinet i 2020, der de går litt mer dybden på BDO avdeling Dalane (se side 10-11)

https://issuu.com/designstrek/docs/nr26-2020?fbclid=IwAR2rpzsSLvQGPsm7OJr4uWd3dJ1ZnZHlDhnScTuYPRBXHNJxbd7VrLBB7Gw

Share