Hallvar Steinskog tatt opp i A-stallen

Hallvar Steinskog har nå blitt flyttet opp til A-stallen permanent. 18 åringen har i løpet av vinteren vært en del av treningsgruppen, men blir nå flyttet opp i A-stallen vår. 

Hallvar Steinskog har gått gradene i EIK, og blir tatt opp fra rekruttlaget. Tross sin unge alder har han allerede notert seg for 23 kamper for EIK 2 i 4 divisjon, og 15 kamper i Norsk Tipping -ligaen. Det er gledelig at enda en spiller fra egne rekker tar steget opp til A-stallen i EIK.

Ojan Bijan har følgende å si om nyheten:

-Hallvar har vært tålmodig og samtidig blitt bedre og bedre over tid. Dette er et fortjent opptak av en dedikert spiller som har tatt gode steg det siste året. Dialogen med Aleksander Midtsian har også vært viktig i oppfølgingen. Nå ser vi frem til å jobbe videre med Hallvar inn mot nye mål i 2021.

Hallvar har vært tålmodig og samtidig blitt bedre og bedre over tid. Dette er et fortjent opptak av en dedikert spiller som har tatt gode steg det siste året. Dialogen med Aleksander Midtsian har også vært viktig i oppfølgingen. Nå ser vi frem til å jobbe videre med Hallvar inn mot nye mål i 2021.-Ojan Bijan

Hallvar, hvordan føles det nå å bli flyttet opp til A-stallen på permanent basis?

-Det føles naturligvis veldig bra. Jeg har jobbet hardt i vinter og det er godt å se hardt arbeid lønner seg. Jeg er jo EIK-gutt og har spilt her hele karrieren min, så det er jo spesielt gøy siden det er klubben i mitt hjerte. Samtidig hadde jeg aldri vært her jeg er i dag hvis det ikke var for mine tidligere trenere, venner og familien min.

Share