– Håper vi fyller tribunen

– Vi trenger støtten fra tribunen når vi møter FFK lørdag, sier Ojan Bijan foran lørdagens viktige seriekamp i PostNord-ligaen.

EIK – FREDRIKSTAD LØRDAG KLOKKEN 17.00

Lørdag er det duket for et av de største høydepunktene på hjemmebane for EIK. Tigrene får nemlig besøk av tradisjonsrike Fredrikstad. Laget fra Plankebyen har vært i toppform de siste ukene, og ser for alvor ut til å være en av favorittene til å vinne avdelingen.

Håper på fin ramme

Det er ventet mye folk til Idrettsparken lørdag, og EIK-treneren håper det blir en flott ramme rundt toppoppgjøret.

– Jeg er veldig spent på hvordan vi klarer å fylle opp tribunen til kampen. Dette er vår by, vår klubb og vår hjemmebane. Vi trenger all den støtten vi kan få, sier Bijan dagen før det braker løs i Idrettsparken.

Poengdeling sist

Forrige oppgjør mellom lagene endte med poengdeling og 2-2 i en underholdende kamp mellom to gode lag. Faktisk var EIK laget som hadde de største sjansene til å plukke med seg alle tre poengene. Treneren forventer et minst like underholdende oppgjør lørdag.

«Dette er vår by, vår klubb og vår hjemmebane. Vi trenger all den støtten vi kan få». Ojan Bijan

– Dette blir et veldig kjekt oppgjør og en underholdende kamp mellom to lag som trenger å vinne, sier han.

– Vi vet hva vi står for, og vi vet veldig godt hva Fredrikstad har å by på. Her handler det om å senke skuldrene, spille fotball og ikke minst vise glede, forsetter Ojan Bijan.

Sterke på hjemmebane

Tigrene har levert gnistrende god angrepsfotball de siste kampene på hjemmebane. En offensiv trener vil også dominere mot FFK.

– Jeg har full tillit til troppen min, og jeg gleder meg til å ta fatt på denne utfodringen klokken 17.00 i morgen. Vi har stor respekt for FFK som klubb, men jeg frykter ingen, avslutter han.

Share