I morgen er det ny kamp for vårt A-lag, når Odd 2 kommer på besøk

Her setter "Petson" inn 4-0 målet da vi slo Odd 2 med hele 8-0 i 2020.

I morgen spiller vi vår 10`ene kamp denne sesongen når Odd 2 kommer på besøk. Kampen har avspark klokken 17:00 i morgen, og håper du legger turen til Husabø i morgen 

Den kommende uken blir en travel uke der vi har 3 kamper. Først venter Odd 2 i morgen før Sandnes Ulf kommer på besøk i NM på torsdag, uken avsluttes på søndag med bortekamp mot Moss. Vi ligger på en 4.plass per nå, men med en seier i morgen går vi opp til tredjeplass og 2 poeng bak Arendal. Vi håper mange tar turen til Husabø for å støtte frem «Okka gutta» til 3 nye poeng.

Odd 2: 

Rekruttlaget til Odd står denne sesongen med rekken 3-2-4 og kommer sist fra 2-1 tap borte mot Ørn-Horten. Hvittrøyene har vår avdelings toppscorer i Abel Stensrud. Spissen som ble toppscorer i fjor for Skeid har til nå scoret 8 kasser for Odd 2 i Postnord-ligaen. Odd sitt A-lag møter nå i kveld Molde før de tar turen til Flekkerøya for NM på onsdag.

I tidligere oppgjør så står det 3-4-2 og sist oppgjør var borte på Skagerak Arena der vi tilslutt vant 2-1. I fjor på hjemmebane derimot endte vi opp med ett 1-2 tap for Odd 2, der Thomas Hallstensen faktisk scoret for hvittrøyene.

Geir Runar Omli: 

Til morgendagens kampprogram har assistentrener sagt følgende om kampen i morgen:

Det kan være litt vanskelig å se for seg hva slags kamp vi vil få se i morgen mot Odd 2, i og med at vi ikke helt kan si hva slags mannskap de kommer med. Vi har analysert deres spill grundig, og vet hva de er gode på og hva vi må være ekstra observante på. Men til syvende og sist er dagens kamp et oppgjør vi skal ut og dominere, både offensivt og defensivt. Vi skal ha en offensiv innstilling og score flere mål enn motstanderen, og satser på å levere en ny god prestasjon på hjemmebane, der vi har vunnet de to siste kampene mot Ullern og Notodden.

Billettinformasjon: 

Billettprisene er følgende:

-Voksen 100 kr

-Honnør/Pensjonist 50 kr

-Barn mellom 16-18 år 50 kr

-Barn under 16 år er gratis

Billetten kan betales ved kontant eller ved Vipps.

Opp te Husabø…
Share