I morgen er siste frist for bestilling av sesongkort

Nå nærmer seriestart seg med stormskritt, og i dag er 3 uker til første seriekamp borte mot Fløy. I morgen er siste frist for å sikre seg ditt sesongkort for 2022. Vi gleder oss til en ny og spennende sesong på Husabø, og håper å se alle som var der sist sesong. Ikke minst ønsker vi også nye supportere som av ulike grunner ikke har vært der på en stund, hjertelig velkommen til kamp på Husabø.

Bestilling av sesongkort: 

Slik er prisene for sesongkort: 

Voksen – 1000 kr,- (3 kamper gratis)

Pensjonist- 500 kr ,- (3 kamper gratis)

Barn under 16 år- Gratis inngang

Familie – 2500,- (2 voksne med X antall ungdom som er 16-18 år)

Beatling: 

Alle sesongkortene må betales med VIPPS til 99164 før bestillingen er gyldig. Husk å merke betalingen med «Sesongkort, og så ditt navn». Betalingen i Vipps bør helst skje samme døgn som bestillingen på mail.

For de som ikke har Vipps kan det beatales med kort i klubbhuset hos Matteus Bårdsen.

Bestillingene på sesongkort sendes til: matteus@eikfotball.no

SESONGKORTENE HENTES HOS BILLETTØR I HOVEDPORTEN VED FØRSTE HJEMMEKAMP ELLER PÅ KONTOR HOS MATTEUS BÅRDSEN NÅR KORTENE ANKOMMER. 

 

Scoringsklubben: 

EIK Fotball har i en årrekke nå hatt scoringsklubben. Ett konsept som går ut på medlemmer i scoringsklubben betaler 10 kr,- for hvert mål vårt A-lag scorer i Postnord-ligaen. Hver hjemmekamp blir det gjort en trekning av ett gavekort blant medlemmene i scoringsklubben., der vinneren får en middag for to stk på Grand Hotel.

Scoringsklubben er en fin måte til å bidra til ditt idrettslag på, slik både liten og stor i klubben kan dra nytte av midlene vi får inn. Vi gleder oss til ny sesong på Husabø og håper at du ønsker å være med i år!

Meld deg inn: 

For å melde deg inn sender du enten en SMS til 950 82 409 med følgende: Jeg «Ola Nordmann» ønsker å være med i scoringsklubben. Eller en mail til matteus@eikfotball.no

 

Share