I morgen klokken 13:00 gjester Ørn-Horten Idrettsparken

Det gjenstår fem seriekamper før sesongen er slutt, og i morgen kommer Ørn-Horten på besøk til Idrettsparken. Kampen har avspark klokken 13:00: 

Ørn-Horten: 

Bruntrøyene rykket opp foran årets sesong til Postnord-ligaen og startet meget bra. I skrivende stund ligger laget fra Horten på en ganske solid 7`ene plass. Lagets toppscorer er Adrian Rogulj med sine 10 mål.

Vi har bare møtt Ørn-Horten èn gang tidligere og det var i seriekampen i vår da det ble 1-1 i Lystlunden.

Ojan Bijan: 

Hovedtrener Ojan Bijan har kommet med sine tanker til kampprogrammet som du kan lese i morgentidlig. Under finner du noen utdrag fra det Bijan hadde å si:

Tanker om kampen mot Ørn?

-Ørn-Horten er ett veldig spillende lag som minner meg litt om Sotra i spillestilen. Det er en annen type motstander enn det vi har møtt de siste gangene på hjemmebane, og vi har forberedt oss godt og så gjelder det nå å være klar fra start.

Hvordan ser troppen ut nå?

-Så og si alle mann er klar til de siste fem kampene som gjenstår så det er strålende. Med den gjengen vi har nå skal vi utvikle oss for hver dag som går, og så får resultatene kommer deretter.

Billettinformasjon:

Billetter kan kjøpes ved inngangen, betaling skjer enten ved kontant eller ved å vippes til: #99164.

Bortesupportere bruker samme inngang ved ankomst til stadion, men har ett eget felt helt til venstre på stadion, om det skulle være noen tilreisende.

Billettprisene ser slik ut: 

-Barn under 16 år gratis

-Ungdom 16-18 år, 50 kr

-Honnør, 50 kr

-Voksen 100 kr.

Share