I morgen møter vi Notodden til kamp 14:00 på Husabø

I morgen klokken 14:00 kommer Notodden på besøk til Idrettsparken for å spille runde 9 i årets Postnord-ligaen. Vi står nå med fire strake seiere, og håper du tar turen til Husabø i morgen for å støtte oss frem til 3 nye poeng. 

Notodden: 

Blåtrøyene fra Notodden har hatt en dårligere start enn i fjor, og ligger sist med 4 poeng (før Øygarden detter ned på sisteplass). Trepoengeren til Notodden kom noe overraskende mot Arendal, men det viser på en god dag så kan også Notodden hamle opp med de beste lagene i ligaen.

Notodden trenes av Bryne-gutten Magnus Erga, som nå er inne i sin tredje sesong. Lagets toppscorer i fjor var svensken Melvin Fritzhell, men i år er det Younes Amer med sine 3 scoringer som er toppscorer for dem.

Etter de rykket ned til Postnord-ligaen etter 2019-sesongen små har vi møtt Notodden tre ganger. I den spesielle 2020-sesongen møtte vi dem hjemme, og tok en sterk 3-0 seier i regnværet i Idrettsparken. I fjor så slo vi dem 3-2 på bortebane ganske tidlig i sesongen, men på hjemmebane ble det 3-1 tap helt på tampen av sesongen.

Fra 3-0 kampen i 2020, her har Bob Sumareh nettopp satt inn kampens siste mål.

 

Billettinformasjon:

Billetter kan kjøpes ved inngangen, betaling skjer enten ved kontant eller ved å vippes til: #99164.

Bortesupportere bruker samme inngang ved ankomst til stadion, men har ett eget felt helt til venstre på stadion, om det skulle være noen tilreisende.

Billettprisene ser slik ut: 

-Barn under 16 år gratis

-Ungdom 16-18 år, 50 kr

-Honnør, 50 kr

-Voksen 100 kr.

Disse tre inngangene brukes ved inngang til stadion på kampdag.
Share