INDIVIDUELL TRENING I VINTERFERIEN

De første spillerne i vår Ungdomsavdeling har i dag deltatt på individuelle treninger med vår nye spillerutvikler John Petersen.

Tiltaket er et tilbud til de spillerne som har lyst å utvikle seg enda mer, og treningene foregår i grupper på 2-4 spillere. Enkelte har også 1 til 1 trening med John.  Det har vært svært god oppslutning om tilbudet.

– Spillerne kjenner meg ikke så godt enda, men allikevel er alle ledige timer fullbooket hele vinterferieuken. Spillerne som har fått tilbud i første omgang, er spillere fra 13-17 år på både gutte- og jentesiden. Dette viser meg at vi har veldig engasjerte og motiverte ungdommer i EIK sier John Petersen.

«Spillerne kjenner meg ikke så godt enda, men allikevel er alle ledige timer fullbooket hele vinterferieuken. Spillerne som har fått tilbud i første omgang, er spillere fra 13-17 år på både gutte- og jentesiden. Dette viser meg at vi har veldig engasjerte og motiverte ungdommer i EIK sier John Petersen.»

I løpet av mandagen fra klokken 08-14 var det innom fem ulike grupper, og alle fikk individuell oppfølging innen teknisk trening. Både gutter og jenter fikk en svært god gjennomgang og det var lett å se at det var motiverte spillere som hadde meldt seg på øktene. Konsentrasjonen var på topp mens vår spillerutvikler instruerte gjennom hele dagen. Man kunne enkelt se progresjonen på hver enkelt spiller på tingene vi jobbet med, og det gleder meg sier Petersen.

Hovedfokuset på de forskjellige øktene har denne gangen vær teknikk og orientering, samt det å kunne koordinere kroppen til å være oppmerksom på flere elementer på en gang. Tilbudet, som er helt gratis,  fortsetter utover vinterferien og det gleder oss som klubb at det er så mange ivrige spillere som ønsker å bli bedre. I den sammenhengen så er vi svært glade for å ha på plass en spiller- og trenerutvikler som virkelig ønsker å gi et tilbud til klubbens spillere.

Share