Info for bortesupportere 2013

EIK fotball ønsker supportere av gjestende lag hjertelig velkommen til Idrettsparken. Vi kan tilby tribune med tak over slik at ingen trenger å være redde for å bli våte.

Vi ber om at gjestende lags supportere bruker tribuneseksjonen lengst ned mot cornerflagget. Her er det ikke stoler, så dersom dere ønsker å sitte kan det være lurt å bringe med eget sitteunderlag.

Billettpriser 2013:
Voksne kr 70,-
Studenter/skole elever over 16 år kr 20
Honnør kr 20,-
Barn 0-15 år kommer gratis inn på kamp

Kampprogram:
EIK satser på å lage et kampprogram i «britisk kvalitet», som er med på å lage en god ramme rundt kampen. Vår program «EIK-tilskuer» vil i 2013 bestå av 20 sider og koste kr 30,-.

Parkering:
Det finnes gode muligheter for å parkere bilen på parkeringsplass i tilknytning til stadion eller ved Egersundshallen som ligger like sør for Idrettsparken. På godt besøkte kamper kan det være lurt å parkere i sentrum, der det er gratis parkering hele dagen. (Maks 2 timer før kl 1400 lørdager). Fra sentrum er det rundt ti minutter å gå opp til Idrettsparken.

Overnatting:
Grand Hotell ligger midt i sentrum og er et bra alternativ for å tilbringe en helg i Egersund.

Supporterklubb
EIK har egen supporterklubb, kalt TIGERFLOKKEN. Gå til deres hjemmeside ved å trykke her.

Supporterpuber
Ingen fast pub som supportere samles på. I sentrum er det tre puber. Alle ligger innen gangavstand til Idrettsparken (rundt ti minutters gange, men motbakke).
Pibbaren & Nelliken ,Strandgaten 76
Hauen Kro ,Jernbanegata, Hauen
Corner Pub ,Lerviksgården, Nytorget 7

Husk også at Egersund har eget bryggeri, Berentsens Brygghus, som er viden kjent for sitt spennende sortiment og gode kvalitet.