«Jeg har en utrolig lojal gruppe med spillere»

Etter Fram Larvik kampen fikk vi oss en liten pause på 11 dager som følge av vi ikke deltok i runde 2 i NM. I morgen er det endelig kamp igjen når Rosenborg 2 kommer på besøk til Idrettsparken 16:30. 

Rosenborg 2 kommer fra ett 0-2 tap hjemme mot Sotra. De ligger nederst på tabellen med sine stusselige 4 poeng. Trepoengeren deres kom mot Levanger tidligere i sesongen, og det andre poenget fikk de i serieåpningen mot Øygarden. Den mest kjente spilleren som har vært med noen kamper denne sesongen er Emil Konradsen Ceide, som også har bidratt for Rosenborg sitt a-lag. Sist vi møtte Rosenborg 2 var i fjor høst i Idrettsparken, da vant vi 4-0 og Alexander Dang scoret sitt første mål for EIK da.

 

Fjorårets 4-0 seier

EIK sin nettside fikk seg en prat med hovedtrener Ojan Bijan før den kommende kampen:

Etter en liten ferie er vi tilbake i sving igjen, og hva har vært fokus nå denne uken?

-Det var godt å bygge litt overskudd fra en liten ferie. Guttene kom tilbake i god form og er klar for en ny intens bølge med kamper. Fokuset har vært på spillet vårt og hvordan maksimere effektiviteten. Guttene har vist utrolig bra konsentrasjon hele uken og slikt gir resultater. Jeg har en utrolig lojal gruppe med spillere her.

Ved poengtap for Vard og Arendal kan vi ta avansere på tabellen, men hva gjøres for at vi selv skal bli mer stabile?

-Resultater i de andre kampene har null å si for oss. Jeg forstår at utad så sitter man og regner på hvis og om og men, samtidig er det verdiløst med resultater i andre kamper dersom vi ikke vinner våre kamper og tar 3p. Fokuset må ligge på 3p hver kamp til EIK og null fokus på hvem som tar poeng i de andre kampene.

Info for publikum: 

For å ivareta smittevern på en best mulig måte, har EIK bestemt at vi maksimalt slipper inn 600 tilskuere til kampen mot Rosenborg 2 i morgen, fordelt på tre forskjellige seksjoner/kohorter.

Idrettsparken vil deles inn i grønn/gul/blå seksjon slik kartet under viser, og de enkelte billettypene skal bruke følgende seksjoner/innganger:

SESONGKORT:.Alle med sesongkort har fritt valg hvilken seksjon de vil se kampen fra, men hver seksjon vil kunne ta maksimalt 200 tilskuere.

SPONSORBILLETTER:
Disse hentes i inngang B ved Husabø Skole. Der vil kortene ligge klare hos billettørene. Alle med sponsorkort har fritt valg hvilken seksjon de vil se kampen fra, men hver seksjon vil kunne ta maksimalt 200 tilskuere.

ENKELTBILLETTER:
Det er også mulig å se kampen mot Rosenborg for supportere uten sesongkort. Vi ønsker helst at enkeltbilletter kjøpes med VIPPS før dere står i porten, og at dere da bare viser kvitteringen til vaktene. Dette for å unngå kø.

Skulle det være noen som ikke har VIPPS, så kan det betales kontant også i porten. Vi ønsker da at dere har en ferdigskrevet lapp med navn og telefonnummer på alle tilskuerne, som leveres billettør.

De med enkeltbilletter som ønsker å sitte på tribunen, bruker inngang A (hovedport) i enden av Kjeld Bugges Gate. Inne på stadion skal dere sitte i blå seksjon på tribunen. (mellom pølseboden og byen)

De med enkeltbilletter som ønsker å stå på Hognestadsiden/Søndre sving, bruker inngang C, ved Egersundshallen/Fjellstedveien. Inne på stadion skal dere oppholde dere i grønn seksjon på tribunen.

PRISER ENKELTBILLETTER:
Voksne over 16 år: Kr 100,-
Barn inntil fylte 16 år: Kr 50,-

Betales på VIPPS til # 99164

Møt opp, og støtt guttene til 3 poeng slik vi virkelig kan henge oss på i toppen av tabellen. Opp te Husabø..

Share