Jenter 13 feiret seg selv

Jenter 13 markerte en strålende sesong.

SESONGAVSLUTNING

Torsdag 21. november hadde Jenter 13 sesongavslutning med utdeling av pokaler til enkeltspillere. De var samlet i B&G sine lokaler og hadde pizza, brus i tillegg til pokalutdeling.

EIK J13 har totalt 21 spillere, der de fleste har vært innom EIK 1 og mange også på EIK 2. På denne måten har flest mulig fått prøvd seg på to forskjellige nivåer. EIK 1 har spilt nivå 1, og kom på en fin 3 plass i serien. EIK 2 har spilt på nivå 2, og ble nummer 2 i årets serie. De håper å kunne stille med 2 lag neste sesong også.

Jentene har hatt en flott sesong totalt sett, og har mange fine prestasjoner å se tilbake på. De vant Hinnaturnering i april. Ble nummer 1 og 2 i 2 J13-turneringer som ble arrangert av EIK i Espeland-Hallen – en i vår og en i høst. De var også på Dana cup for første gang, og kom helt til kvartfinalen i A-sluttspillet. Første helg i november stilte de sammen med Eiger J13 to samarbeidslag i Troll-cup i Kristiansand. Der gikk de hen og vant J14-gruppen, og ble nr 2 i J13-gruppen. EIK 2 avsluttet sesongen med seier i OBOS-cup.

Følgende spillere fikk oppmerksomhet:

Treningspokal: Gine Ørsland

Innsats: Aurora Fluge (EIK 1), Ingrid Grude (EIK 2)

Toppscorer: Oda Sæstad (EIK 1), Amalie Hovland (EIK 2)

Årets spiller (kåret av spillerne selv): Othilie Fossmark (EIK 1), Vilde Grøssfjell (EIK 2)

Lagbilde fra sesongavslutning:

Bak f.v.: Amalie Hovland, Tilla Klippen, Lullun Samte, Synne S. Petterson, Eline T. Havsø, Elisabeth Skårland, Oda Sæstad, Vilde Grøsfjell, Ine Rosland

Midt f.v.: Iris Hadland, Andrea Sæstad, Oda Mong, Othilie Fossmark, Kine Lædre, Dina Arntsen, Gine Ørsland

Framme f.v.: Malin Mikalsen, Ingrid Grude, Aurora Fluge, Hedda Stangeland, Sofie Efteland

Share