John Petersen fornyer og forlenger kontrakten!!

EIK Fotball er svært fornøyde med at vår spillerutvikler allerede etter et år velger å skrive på en kontraktsforlengelse som binder ham til klubben ut 2023. Opprinnelig hadde han kontrakt ut 2022
John Petersen kom til klubben i forkant av 2021 sesongen og har gjort en formidabel jobb med spiller – og trenerutviklingen i EIK. Han har satt i gang en rekke tiltak som morgentreninger, individuelle treninger og flere andre spillerutviklingstiltak. Han har også vært en formidabel støttespiller for klubbens frivillige trenere. EIK Fotball går en flott fremtid i møte med John på laget. Han har blitt en respektert og godt likt person i nærmiljøet som ser absolutt alle. Hans engasjement for barn og unge er prisverdig. Som når han på eget initiativ startet en innsamlingsaksjon for å kunne gi gaver til barn som er innlagt på sykehus i julen. Det sier alt om John som person.
I tillegg til å fortsette jobben som trener – og spillerutvikler vil John fra sesongen 2022 få ansvar for klubbens Damelag. -Han har i året som har gått vist at han brenner for utvikling av jentefotballen i klubben, og for oss var det helt naturlig at han står i front for klubbens nye satsing på dette, sier Daglig leder Kenneth Andersen. Vi ønsker å gi alle like muligheter i klubben vår, og vi har allerede fått med solide nasjonale aktører på denne satsingen fortsetter Andersen. Mye av grunnen til det er at næringslivet ser at her er det personer som genuint brenner for dette. For første gang på flere år så vil Damelaget ha egen drakt med egne sponsorer. Denne drakten blir presentert i morgen.
Selv sier John om forlengelsen;
– Alle som kjenner meg vet at jeg brenner veldig for jente- og damefotballen, så da klubben bragte dette på banen var jeg ikke i tvivl om at denne muligheten var for god å sige nei til. Vi har mange flinke gutter og jenter i klubben – og kunne følge opp på de ivrigste jentene og skape et tilbud når de blir damelagsspillere – og samtidig se at Christopher kommer inn og sikre en god kontinuitet på guttesiden det gjør bare, at jeg er sikker på vi som klub kommer til å tage ytterligere steg de neste årene på både gutter og jenter.
Derfor er jeg også veldig glad for å signere en ny kontrakt som gjelder ut 2023. Jeg tror veldig mye på det prosjekt vi har på gang i klubben og de ting som sker i kulissene rundt. Jeg vil fortsat gjøre alt hvad jeg kan for å bidrage rundt lagene og trenerne i klubben, så både spillere og trenere føler jeg bryr meg om den enkelte person – for meg er det likegyldigt om du er blant de beste spillene eller bare spiller fotball for gøy. Alle spillere er viktige i en klub. Jeg brenner for denne klub og ønsker at gjøre en forskjell både i klubben og i byen, og med mange gode mennesker i klubben, så ser jeg ingen grunn til at dette ikke skal blive en fortsat suksess de kommende to årene.
Dette var for meg personligt en veldig god julegave at der nu er signeret for 2 år ytterligere. Og jeg håper alle rundt klubben – sponsorere, spillere, foreldre, trenere, ledelsen etc – må få en god jul og et godt nytt år, og så er vi klar til at fortsette med å jobbe å ligge til rette de best muligheter til våre barn og ungdom i forhold til utvikling, læring og mestring. Dette drejer seg ikke blot om å utvikle gode fotballspillere, men også gode mennesker med gode verdier og gode holdning.

Vi gleder oss til fortsettelsen!!

Share