Jorge Miguel Soares Vieira er klar for EIK

Foto er hentet fra Mjøndalen IF

A-laget:

Jorge Miguel Soares Vieira er klar for EIK. Portugiseren spiller i gult og svart ut 2021-sesongen. Jorge er keeper, og rekker 185 cm på strømpelesten.  Portugiseren spilte først for Ørn-Horten i Norge, før han i fjor høst ble klar for Mjøndalen IF. Han noterte seg for tre Eliteseriekamper i fjor. 30 åringen ankommer «Okka by» i løpet av de neste dagene, og vi ønsker haM velkommen til EIK, og Egersund!

 

Hovedtrener Ojan Bijan har følgende å si om den nye signeringen:

-Vi har hatt noen utfordringer med småskader på våre keepere den siste tiden og vi så derfor behovet for å forsterke i den posisjonen. Vieira kommer fra spill i Eliteserien og innehar en rutine og spilleforståelse som passer veldig godt hos oss.

Hva føler du om å ha Vieira på plass?

-Jeg er veldig fornøyd med å ha Vieira på plass, han medbringer erfaring og klokskap i spillet sitt som skaper trygghet og ro i laget. Jeg ser veldig frem til å jobbe med han på feltet fremover.

Jeg er veldig fornøyd med å ha Vieira på plass, han medbringer erfaring og klokskap i spillet sitt som skaper trygghet og ro i laget. Jeg ser veldig frem til å jobbe med han på feltet fremover.-Ojan Bijan

 

Ønsker du å bli endra bedre kjent med vår nye keeper? Se innslaget Eurosport Norge hadde om han i fjor:

https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/droppet-fotball-og-fulgte-hjertet-til-norge-jeg-kunne-vaert-snekker-na_sto8024512/story.shtml

Share