Jørgen Voilås spiller i gult og svart i 2023!

Jørgen Voilås (t.v) i aksjon mot EIK i 2021

Som de fleste har fått med seg, så var Jørgen Voilås i kamptroppen mot Viking og Staal Jørpeland sist uke. I dag kan EIK Fotball bekrefte at 24-åringen har signert på en kontrakt som gjør ham til EIK-spiller i 2023. 

Bakgrunn: 

Jørgen Voilås spilte sist sesong i Bryne, der han noterte seg for 27 serie- og cup-kamper. Voilås navnet er relativt godt kjent i Egersund, og Jørgen har slekt som er fra byen. Selv er han vokst opp på Haugalandet der han spilte ungdomsfotball i Djerv 1919 og Vard Haugesund. Når han ble senior, representerte han også de to klubbene før han på forkant av 2020-sesongen tok turen til Notodden.

I 2017 da EIK G19 tapte finalen i Dana-cup for Djerv 1919 sto Jørgen Voilås på motsatt bane halvdel. Det samme gjorde han i 2020 og 2021-sesongen for Notodden.

-Jørgen kommer til å passe veldig godt inn her:

Hovedtrener Kjell Andre Thu har følgende å si om den nyeste signeringen:

-Dette er en signering vi er veldig fornøyd med, og har jobbet med en god stund. Dette viser at Jørgen har tatt ett godt og gjennomtenkt valg og både vi og han er sikre på dette blir en god match. Vi så i de to kampene han var med oss at han kommer til å passe veldig godt inn i hvordan vi ønsker å spille.

Han legger også til følgende: 

-Jørgen er en spiller som holder OBOS-nivå og vi gleder oss til å få ut potensiale til Jørgen hos oss. Det skal bli tøft å stoppe oss fra å score mye mål i 2023.

 

 

Share