Kamprapport: EIK – Levanger 1-3

EIK fikk det tungt hjemme mot Levanger.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 2. divisjon, avdeling 1:

EIK – Levanger 1-3 (0-2)

Mål: 0-1 (4) Badr Rahhaoui, 0-2 (42) Didrik Ziabi Sereba, 1-2 (88) Bubacarr Sumareh, 1-3 (90) Ermal Hajdari

Dommer: Herman L. Aass, Fossum IF

Tilskuere: 436

EIKs lag: Nicolai Larsen Berg – Marcel Wawrzynkiewicz (Juanma Cordero fra 46), Kevin Jablinski, Kim Robert Nyborg, Stian Sleveland – Chris Sleveland, Henning Romslo – Sverre L. Larsen (Mathias K. Perttamo fra 67), Markus Naglestad, Kenneth Grande (Morten Bjørlo fra 67) – Markus Naglestad

SAMMENDRAG

EIK fikk en marerittstart på kampen i Idrettsparken. I det intense regnværet og den heftige vinden brukte Levanger bare fire minutter på å ta ledelsen. Nicolai Larsen Berg skulle avlevere ballen til Kim Robert Nyborg, han fikk dessverre ikke beskjed om at han hadde en motspiller i ryggen. Det utnyttet gjestene til det fulle. De kom to Levanger-spillere alene med Larsen Berg, han ene dyttet ballen til venstre og Bade Rahhaoui fikk en enkel jobb med å ordne ledelse.

Levanger var svært komfortable med ledelsen. De trivdes godt med at EIK fikk trille ball, mens de lå godt organisert bakover og gjorde det vanskelig for hjemmelaget å komme til gode sjanser. EIK flyttet mye folk oppover på banen, og Levanger fikk flere gode overgangsmuligheter. EIKs største sjanser før pausen kom ved Bubacarr Sumareh, men forsøkene ble avverget av Levangers sistekanse. Tre minutter før sidebyttet doblet Didrik Ziabi Sereba ledelsen etter vakkert angrepsspill. Stillingen ved pause var 2-0.

EIK fikk en tålig bra start på den andre omgangen. De etablerte tidlig et press på gjestene, men sjansene klarte de ikke å omsette i mål. EIK trengte en tidlig scoring for å skape skikkelig spenning i oppgjøret, men Levanger gjorde en heroisk forsvarsjobb og ryddet unna farlighetene som kom. Den sårt tiltrengte reduseringen kom ikke før to minutter før ordinær tid. Bubacarr Sumareh ordnet 2-1 med en bra avslutning. Men i stedet for utligning punkterte Levanger kampen med å gjøre 3-1 på en flott overgang.

Share