Kamprapport: EIK – Notodden 3-0

EIK slo tilbake og tok en solid seier hjemme mot Notodden.

EIK – NOTODDEN 3-0

Det er en god stund siden det har regnet så heftig som det gjorde da lørdagens kamp i Idrettsparken ble sparket i gang. Gjennom hele dagen hadde det vært store nedbørsmengder, noe som førte til at baneforholdene ble ekstra krevende.

Tempo og intensitet preget kampens første 20 minutter. EIK kom best i gang, før Notodden jobbet seg litt inn i oppgjøret. Begge lag noterte seg for noen halvsjanser. 25 minutter var spilt da hjemmelaget tok ledelsen. Notodden klarte aldri å klarere, og EIK fikk flere avslutninger mot mål, men til slutt så det ut til at det var Sondre Norheim som fikk kranglet ballen over mållinjen. Scoringen ga EIK initiativet i kampen, og siste del av omgangen var de gule og svarte det førende laget. Det var ingenting å utsette på at de tok med seg 1-0-ledelsen i garderoben.

Dominerte

Etter sidebyttet tok EIK kontroll om kampen og dikterte spillet. Selv om de helt store sjansene uteble, virket tigrene bunnsolide bakover. Notodden skapte fint lite. Da kvarteret gjenstod kom Sumareh til en gedigen sjanse etter å ha blitt fint spilt gjennom, men Notoddens sisteskanse avverget til corner. På det påfølgende hjørnesparket stanget Sumareh inn 2-0 til EIK.

Avslutningskvarteret hadde EIK autopiloten på, og to minutter før slutt punkterte Sumareh spenningen i kampen med sin 3-0-scoring.

KAMPFAKTA

Seriekamp i PostNord-ligaen, avdeling 2:

EIK – Notodden 3-0 (1-0)

Mål: 1-0 (25) Sondre Norheim 2-0 (74) Bubacarr Sumareh, 3-0 Bubacarr Sumareh

EIKs lag: Deniss Korneiciks, Adi Markovic, Henrik Breimyr, Adonis Brahimi, Herman Kleppa (Ermal Hajdari fra 83), Sondre Norheim (Stian Sleveland fra 46), Chris Sleveland, Kenneth Grande,  Chris André Formo (Nicholas Grinde fra 83),  Mathias Kvåle Perttamo (Preben Skeie fra 83), Bubacarr Sumareh (Simen Haughom fra 90)

Share