Kamprapport: Sandnes Ulf – EIK 0-2

EIK startet 2020 med 2-0-seier over Sandnes Ulf.

TRENINGSKAMP: SANDNES ULF – EIK

Resultat:  0-2 (0-0)

Scoringer: 0-1 Markus Naglestad, 0-2 (72) Markus Naglestad

EIK-trener Ojan Bijan oppsummerer kampen slik: – Dette var en god gjennomkjøring. Spesielt er jeg fornøyd med energinivået og innsatsviljen til samtlige spillere. De legger ned mange meter i dag. Jeg er også fornøyd med at vi fikk se igjen litt av det oppbyggende spillet vårt, men skal ikke legge så mye mer i resultatet. Det er lenge til seriestart. Det var imidlertid veldig gøy å se samhandlingen mellom de ny spillerene i denne kampen.

Kampen kort oppsummert: EIK vant årets første treningskamp 2-0 mot OBOS-liga-laget Sandnes Ulf. To scoringer av Markus Naglestad var forskjellen på lagene i det sure været på Jæren. Begge scoringene kom etter sidebyttet. Først med en god avslutning og deretter på straffespark. EIK fikk en svært fin gjennomkjøring og det var ingenting å si på at tigrene stakk av med seieren.

EIKs lag: Nicolai Larsen Berg – Marcel Wawrzynkiewicz, Stian Sleveland, Adonis Brahimi, Adi Markovic – Chris Sleveland, Scott Vatne – Simen Haughom, Markus Naglestad, Ermal Hajdari – Bubacarr Sumareh

Benyttede reserver: Sondre Kyllingstad, Stian Grelland (prøvespiller), Andreas Peterson, Preben Skeie, Sander Haugstad, Nicholas Grinde, Edvard Khachatrjan

Før kampen: 

EIK spiller årets første treningskamp fredag kveld mot Sandnes Ulf på Varhaug. Kampen ble planlagt med kort varsel ettersom EIK takket ja som følge av at Bryne ikke hadde anledning til å spille likevel.

– Vi fikk en forespørsel av Sandnes Ulf på kort varsel og har takket ja. Det ble litt tidligere enn antatt, men vi har en frisk og rask tropp som ser frem til kamp på fredag, kommenterer Bijan.

 

 

Share