Kamprapport: Fram Larvik – EIK 0-4

Fra fjorårets 4-0 seier i Framparken.

To mål før hvilen og to scoringer etter hvilen resulterte i en svært så solid borteseier for tigrene mot Fram Larvik lørdag.

FRAM LARVIK – EIK 0-4 (0-2)

Tigrene serverte en særdeles solid 1. omgang og gikk til pause med 2-0-ledelse i Larvik. Gjestene var det klart beste laget i de første 45 minuttene, men var muligens heldige som slapp unna en redusering på tampen av omgangen. Bubacarr Sumareh ga EIK ledelsen på straffespark da et drøyt kvarter av kampen var spilt.

Ledelsen sørget for at EIK tok fullstendig hånd om kampen og kontrollerte det neste kvarteret. Det betalte seg i ny scoring da Henrik Breimyr headet inn 2-0 på et hjørnespark, en ledelse som var fortjent. Siste rest av omgangen var mer åpen, og Fram hadde også noen farlige sjanser, samtidig som de gule og svarte kunne punktert spenningen med dagens tredje. Uansett var 2-0 et greit pauseresultat ut fra spill og sjanser.

Imponerte

Etter hvilen tok gjestene på ny kommandoen i kampen. Man fikk tidlig en følelse av at tigrene kontrollerte oppgjøret. Korneiciks i EIK-målet hadde lite han måtte foreta seg etter sidebyttet. På motsatt side kom EIK til noen farligheter, men de måtte vente helt til det var spilt 83 minutter før en ny scoring kom. Adonis Brahimi stanget inn 3-0 med et kontant hodestøt på bakre stolpe. På overtid fastsatte innbytter Simen Haughom sluttresultatet til 4-0 i det som kan omtales som en svært imponerende bortekamp fra EIK, som for anledningen spilte i hvite bortedrakter.

Foto: Stian Skjerli Mong

KAMPFAKTA

Seriekamp i PostNord-ligaen

Fram Larvik – EIK 0-4 (0-2)

Mål: 0-1 (16) Bubacarr Sumareh, 0-2 (30) Henrik Breimyr, 0-3 (83) Adonis Brahimi, 0-4 (90) Simen Haughom

Dommer: Harald Magnus Børresen – Helgerød IL

EIKs lag: Deniss Korneiciks – Herman Kleppa, Henrik Breimyr, Adonis Brahimi, Adi Markovic – Kenneth Grande, Chris Sleveland – Chris André Formo (Preben Skeie fra 68), Mathias K. Perttamo, Ermail Hajdar (Nicholas Grinde 68)i – Bubacarr Sumareh (Simen Haughom fra 89)

Share