Kampreferat Arendal-EIK

Kampreferat:

Etter en bra kamp mot Sandnes Ulf i midtuken, kunne en si det var ett steg i riktig retning . I lørdagens kamp mot Arendal derimot var det mer ett eller to steg i feil retning. De første minuttene på Lyngdal Stadion var det litt tendenser hos de gule og svarte, og Scott Vatne fikk en god sjanse etter 2 minutter. Utover i omgangen var det ikke det helt store fra noen av lagene. Etter 39 minutter skulle Adi Markovic spille tilbake til Miguel Vieira, men målet var tomt og Arendal opp i 1-0 etter selvmål. Det var også resultatet etter 45 spilte minutter.

Etter 55 minutter kom det ett Arendal innlegg som gikk rett i hånden på Adi Markovic. Dommeren pekte på straffemerket. Spillet før straffen så ut til å være en offside, men straffe ble det. Miguel Vieira reddet forsøket, men denne gangen mente linjedommeren vår sisteskanse var for tidlig ute av streken. På forsøk nummer to la Arendal på til 2-0. Snaue 10 minutter før slutt satte Arendal inn ett bra innlegg fra deres høyreside. Tre minutter senere kunne Alexander Dang pynte på resultatet da han ble felt, og fikk straffespark. Straffen satte han i stangen, og sluttresultatet ble til slutt 3-0.

Her setter Dang ballen i stangen på straffesparket.

 

-Hva syns du om dagens kamp, Ojan?

-Jeg syns det er en relativt jevnspilt kamp i banespillet, men vi taper på individuelle feil. Som jeg har sagt tidligere så taper vi egentlig ikke mot Arendal, men oss selv. Så vi må jobbe med oss selv fremover, og sørge for vi er der mentalt vi skal når serien begynner.

Er du bekymret for vi skaper nok?

-Nei, jeg syns vi skaper nok men det er mer vi må ta vare på sjansene våres. Simen har to store sjanser, Dang brenner straffespark, så må vi også lære oss å ta vare på sjansene og være kliniske. Jeg vet at når seriestarten begynner så kommer vi til å score mål.

Kampfakta:

Arendal – EIK 3-0 (1-0) Lyngdal Stadion Målene: 1-0 selvmål (39), 2-0 (54), 3-0 (77)

EIK stilte med følgende 11 fra start:

Miguel Vieira, Marcel, Hallvar Steinskog, Matej Dekovic, Adi Markovic- Andreas Peterson, Sivert Strangstad- Chris Andre Formo, Scott Vatne, Stian Michalsen, Simen Haughom.

Benyttede innbyttere: Martin Sveingard, Henrik Breimyr, Kujtim Ismaili, Patrik Johannesen, Alexander Dang

 

Allerede på onsdag møter vi Viking til årets siste treningskamp, før vi møter Nardo i første serierunde 20 juni. Heldigvis ble det ikke delt ut tre poeng i dag, og så satser vi på den 20ene juni vi er klare til årets første kamp i Postnord-ligaen.

Share