EIK slo Nardo 3-0, les mer:

Etter den lengste sesongoppkjøringen noen gang var det endelig klart for sesongåpning på Husabø. Nardo gjestet Idrettsparken i regnværet som var. Etter en forrykende første omgang der vi scoret tre mål,, så var grunnlaget for andre omgang lagt. Det endte tilslutt 3-o over Nardo i serieåpningen. 

Når det var gått 10 minutter fikk Simen Haughom sjansen, men skuddet ble blokkert og ballen falt i bena på Jakob Dunsby. Han satte inn årets første, og sendte EIK i ledelsen. Ett kvarter senere kom Jakob Dunsby rundt på høyresiden, og la inn til Simen Haughom som kunne heade inn 2-0. Bare fem minutter senere kom en kandidat til rundens mål. Nardo hadde hjørnespark, og ballen kom utenfor 16-meteren. Simen Haughom plukket opp ballen og sprang 50 meter før han slapp ballen til Jakob Dunsby. Østlendingen slapp ballen på første touch til Alexander Dang. Den notoriske målscoreren kunne sette inn 3-0 målet til EIK.

I andre omgang var det ikke samme spruten i hos tigrene. Selv om en hadde ballen mest, og Nardo sprang mye i mellom ble det ikke skapt like mye som i første omgang. Allikevel hadde EIK to store sjanser med Adi Markovic, og Patrik Johannesen. Begge sendte sitt skudd i stangen. På slutten kunne Nardo fått ett trøstemål når ballen fikk en retningsforandring, men skuddet gikk over mål. Dermed endte det 3-o i årets første kamp.

Ojan Bijan hadde følgende å si etter kampen:

-Første omgangen vår er veldig bra, der vi ser glimt av toppnivået vårt. I andre omgang derimot viser vi vårt bunnivå, og mister hele strukturen. Det er for mange som ønsker å gjøre ting på egenhånd. Med all respekt for Nardo, så hadde dette vært et tøffe lag kunne vi blitt straffet hardere enn det vi gjorde i 2.omgang. Etter kampen var spillerne skuffet, og jeg måtte nesten minne dem på vi vant 3-0 men det sier litt om mentaliteten til spillerne. De ønsker å bli bedre, og så selv andre omgang ikke var bra nok.

Hvor viktig er det å holde nullen, og ta tre poeng i årets første kamp?

-Det er viktig for sesongen videre at vi holder nullen i første kamp. Det er også gledelig vi scorer tre mål. Det er tingene vi tar med videre inn mot Notodden kampen, og så må vi være stabil hele kampen neste gang. 3 poeng er alltid godt!

Neste lørdag klokken 18:00 møter vi Notodden borte, før vi spiller neste hjemmekamp mot Sotra onsdag 30 juni.

 

Kampfakta:

EIK-Nardo 3-0 (3-0) Idrettsparken. Målene ble scoret av: 1-o Jakob Dunsby(10), Simen Haughom(25), Alexander Dang(27).

EIK stilte med følgende:

Miguel Vieira, Marcel, Henrik Breimyr, Matej Dekovic, Adi Markovic-Sivert Strangstad, Patrik Johannesen- Stian Michalsen, Jakob Dunsby, Simen Haughom, Alexander Dang.

Benyttede innbyttere: Chris Andre Formo, Martin Sveingaard, Hallvar Steinskog og Kujtim Ismaili.

 

Share