Kampreferat Sandnes Ulf-EIK

Vi har de siste årene hatt ett solid tak på Ulf i treningskampene. I 2020 i oppkjøringen ble det 3/3 seiere, før i fjor det endte 3-3.

EIK var på besøk på Østerhus Arena i dag klokken 13:00. Det var en jevnspilt kamp i finværet, og resultatet ble til slutt 3-3. Ett resultat som en kan si gjenspeiler kampen.

1.omgang: 

Våre gutter kom virkelig friskt ut fra startblokkene. Etter 10 minutter kunne Alexander Dang skyte ballen i mål, etter at Jakob Dunsby sto for forarbeidet. EIK-guttene var gode i presset, noe som resulterte i at de lyseblå knapt skapte noe i den første omgangen. De gule og svarte skapte også 3-4 gode sjanser i den første omgangen, men fikk ikke uttelling på disse. Etter 37 minutter utnyttet Alexander Dang begredelig forsvarsspill fra Sandnes Ulf, bergenseren satte sitt andre mål for dagen. Lagene gikk til pause på stillingen 0-2 til EIK.

2.omgang:

Etter at vertene slet i første omgang så gjorde de justeringer i pausen for å henge bedre med. De justeringene skulle lønne seg. 10 minutter ut i andre omgang gikk Fredrik Pålerud på skudd. Skuddet gikk via Scott Vatne, og i mål. Etter reduseringen hadde også bortelaget muligheter til å øke ledelsen, men slik ble det ikke. Erlend Hustad la først på til 2-2, før han sendte Sandnes i føringen til 3-2. Det så ut som EIK skulle gå på sitt andre tap denne sesongen, men 5 minutter før slutt slo Chris Andre Formo i bakrom på Stian Michalsen som via stolpen utlignet til 3-3. Det ble også sluttresultatet.

Sandnes Ulf-EIK

Resultat: 3-3

Mål: Alexander Dang (10), Alexander Dang (37), Fredrik Pålerud (55), Erlend Hustad (66), Erlend Hustad (71) og Stian Michalsen (86).

 

Slik stilte lagene:

 

Hva syns du om dagens kamp, Ojan?

-Det er en mye bedre gjennomkjøring enn mot Vard. I dag er vi mer på, og kyniske fra start. Vi matcher Sandnes Ulf godt i den formasjonen vi kommer ut i, og jeg er fornøyd med presset i første omgang. I andre omgang så får Sandnes justert litt, vi gjør mye bytter og er ikke helt i kampform enda i forhold til Sandnes Ulf som er i fjerde runde allerede. Så det ble litt mye frem og tilbake mot slutten. Men vi tar med oss ting videre som vi er fornøyde med.

Share