Kamprapport: Vidar – EIK 4-3

En svært underholdende treningskamp endte med 4-3-seier til Vidar fredag kveld.

TRENINGSKAMP: VIDAR – EIK

Randaberg Arena: Avspark 18:30

Resultat: 4-3

Scoringer: 0-1 (12) Markus Naglestad, 1-1 (16), 1-2 (20) Markus Naglestad, 2-2 (23), 3-2 (70), 3-3 (72) Edvard Khachatrjan, 4-3 (87)

Tilskuere: 60

EIK-trener Ojan Bijan oppsummerer kampen slik: 

– Jeg er skuffet over at det vi har trent på denne uken glemmes ut og ikke utføres på banen. Presspillet vårt var til tider fraværende og da er det rett og slett ikke godt nok. Vi må rette fokuset på dette området og sørge for at vi løfter oss mange hakk allerede til søndag.

– Vi slipper inn mål på at vi rett og slett er passive i markering og posisjonering.

Kampen kort oppsummert: 

EIK kom best i gang på Randaberg og tok ledelsen ved Markus Naglestad snaue kvarteret ut i kampen. Utligningen kom ikke lenge etterpå før Naglestad igjen var frempå og sørget for ny ledelse.

Stillingen ved sidebyttet var 2-2. I andre omgang var det Stavanger-laget som tok ledelsen for første gang i kampen, men EIK slo tilbake med Khachatrjan. Mye tydet å at det skulle ende med uavgjort, men tre minutter før ordinær tid scoret Vidar kveldens fjerde mål. EIK klarte aldri å svare, og dermed endte det med 4-3-seier til Vidar.

EIKs lag: Sondre Kyllingstad – Marcel Wawrzynkiewicz, Daniel Pollen, Adonis Brahimi, Adi Markovic – Chris Sleveland,  Andreas Peterson – Nicholas Grinde,  Markus Naglestad, Edvard Khachatrjan – Simen Haughom

Reserver: Nicolai Larsen Berg, Stian Sleveland, Henrik Breimyr, Ermal Hajdari, Preben Skeie, Bubacarr Sumareh

Share