Kapteinen forlenger

Henrik Breimyr har blitt enig med EIK om å forlenge avtalen sin med 2 nye år i gult og svart.

A-LAGET

EIK Fotball er strålende fornøyd med å kunne offentliggjøre at Henrik Breimyr blir EIK-spiller også de to kommende sesongene. Midtstopperen har denne sesongen spilt en svært sentral rolle i et EIK-lag som kjempet om opprykk til siste serierunde. Midtveis i sesongen ble han også valgt til ny kaptein.

EIK-trener Ojan Bijan er glad for at den kompromissløse stopperen blir med videre.

– Det har ikke vært en hemmelighet at jeg ønsker Henrik med videre som en av bærebjelkene for dette laget. At klubben signerer 2-års kontrakt vitner også om hvor vi er på vei, og den kontinuiteten vi søker i prosjektet, uttaler Bijan.

«Det har ikke vært en hemmelighet at jeg ønsker Henrik med videre som en av bærebjelkene for dette laget»

Store kvaliteter

– Henrik har vist sine lederegenskaper fra dag én, og har som forventet, håndtert kapteinsrollen utmerket, kommenterer han.

EIK-treneren utdyper videre kvalitetene forsvarsspilleren tilfører laget:

– Hans kvaliteter på banen og den roen han medbringer i sitt spill, er det helt naturlig at dette er en spiller vi ønsker å satse på videre. Jeg ser virkelig frem til å jobbe videre med han, sier han.

Glad kaptein

For kapteinen selv, var det ingen vanskelig avgjørelse.

– Jeg stortrives i EIK og har lyst til å være med å utrette noe historisk med denne klubben i form av at vi kan rykke opp i 2021. Nå gleder jeg meg veldig til å bygge videre på det vi har jobbet med i år, sier Breimyr.

– Spillestilen til Ojan Bijan og Aleksander Midtsian passer meg perfekt, og har stor tro på vi sammen skal prestere enda bedre neste år.

 

Share