Khachatrjan blir ny juniortrener i klubben

For noen dager siden signerte Edvard Khachatrjan for A-laget. Nå blir han også trener for klubbens juniorlag.

JUNIORLAGET

EIK Fotball er svært fornøyde med å kunne presentere Edvard Khachatrjan som ny trener for klubbens juniorlag. Daglig leder i EIK Fotball, Kenneth Andersen, gleder seg over klubbens ferskeste rekruttering.

– I forbindelse med at han har signert en avtale som spiller på vårt A-lag, går han også inn i rollen som trener. Det er vi veldig fornøyde med, sier Andersen.

– Eddi har en bachelor i Sports Managment fra Høgskolen i Molde og skrev sin master-oppgave om relasjonen mellom spiller og trener, uttaler Andersen.

«Vi tror at Eddie kan tilføre våre juniorspillere masse kompetanse både gjennom sin egen væremåte og seriøsitet» Kenneth Andersen

God kompetanse

Han mener klubben har gjort en klok avgjørelse med og ansette trenerspiren.

– Gjennom samtaler med klubben ble det fort klart at vi tror at Eddie kan tilføre våre juniorspillere masse kompetanse både gjennom sin egen væremåte og seriøsitet. I tillegg så har han fotballfaglig trygghet, spillererfaring og ikke minst den sosiale kompetansen som er viktig som juniortrener, forklarer Andersen.

– Med ansettelsen av Eddie har vi spikret det vi mener er meget dyktige trenere både både juniorlaget og rekruttlaget. Dette er veien klubben ønsker å gå på sikt, og vi gleder oss til å følge våre unge spillere i sesongen som kommer, avslutter han.

Share