Koldal og Sirevåg fortsetter i trenerapparatet

Stein Erik Koldal og Asle Sirevåg blir en del av teamet også i 2020.

A-LAGET

EIK Fotball er strålende fornøyde med å kunne offentliggjøre at Stein Erik Koldal og Asle Sirevåg fortsetter for EIK i 2020. De har vært en del av klubbens støtteapparat i flere sesonger på rad. EIK-trener Ojan Bijan gleder seg til å fortsette samarbeide med duoen.

– Det var utrolig viktig og avgjørende for at trenerteamet ble komplett med Stein Erik og Asle på plass. Jeg har nå jobbet med begge to i 2 år og jeg ville ikke stått en ny sesong uten de, uttaler Bijan.

«Asle har en erfaring og kompetanse som keepertrener som vi ikke bare finner om vi leter».

Lang erfaring

Asle Sirevåg står bokført med 360 kamper som keeper for A-laget. Nå fortsetter klubben å nyte godt av hans keeperkunnskaper i trenerrollen.

– Asle har en erfaring og kompetanse som keepertrener som vi ikke bare finner om vi leter. Hans historikk i klubben, hans engasjement og status i EIK gjør at han er så mye mer enn bare en trener. Det er utrolig viktig at Asle ble med videre. I tillegg bidrar han til godt humør på hver eneste trening. Vi er veldig heldige som får en så dedikert keepertrener, sier Bijan.

«Stein Erik er definisjonen på EIK. Han har en historie i klubben som representerer engasjement, lojalitet og ikke minst bryr han seg utrolig mye om alle». Ojan Bijan

Koldal, som står med 380 kamper, har også en unik plass i historien til klubben.

– Stein Erik er definisjonen på EIK. Han har en historie i klubben som representerer engasjement, lojalitet og ikke minst bryr han seg utrolig mye om alle. Det hjelper på at han også har en meget bra venstrefot. Ting er alltid på stell med Stein Erik på plass, og det er en trygghet i seg selv, sier Bijan.

Stian Mong fortsetter også å være med i støtteapparatet i perioder gjennom den kommende sesongen.

– Vi vil også rette en stor takk til Stian Mong som frivillig stiller opp nå han har mulighet og bidrar både som alt-mulig-mann og godt humør. Det er veldig gøy å ha han med, sier Bijan.

Share