Komfortabel 3-0 seier mot Vidar

Sesongens tredje treningskamp ble spilt i det sure været på Lassa, lørdag formiddag. Ett kampbildet der EIK-spillerne hadde overtaket i banespillet, men Vidar sto godt i mot og var farlig på overganger. 

Den første omgangen bar preg av litt «treningskamp-modus», der EIK hadde mye ball, men Vidar forsvarte seg godt og var farlige på overganger. I den første omgangen var det faktisk Vidar som fikk de største mulighetene, men det ble ikke noe sluttprodukt utav det. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0

I andre omgangen kom EIK-guttene ut med mer energi og tilstedeværelse. Sjansene måtte vente på seg frem til Thomas Hallstensen stanget EIK i ledelsen på en corner og sendte EIK i ledelsen. Jens Stigedahl var kommet innpå etter å ha vært ute med en hodeskade de to første kampene. Den svenske backen brukte ikke lang tid på å legge på til 2-0 etter ett innlegg fra høyresiden. Like før slutt scoret Simen Hjerkinn Hammershaug sitt andre mål for klubben etter ballen falt ned til spissen etter en blokkering.

3-0 ble også sluttresultatet, og sesongens første seier er ett faktum. På torsdag tar EIK-guttene turen til Jørpeland for sesongen fjerde treningskamp for å møte Staal.

Kampfakta: 

Vidar-EIK. 0-3 (0-0). Målscorere: 0-1 Thomas Hallstensen, 0-2 Jens Stigedahl og 0-3 Simen Hjerkinn Hammershaug.

Sted: Lassa kunstgress, ca 30 tilskuere.

EIK startet med følgende lag: 

Andreas Heggen, Ådne Midtskogen, Thomas Hallstensen, Bjørn Mæland- Jo Stålesen, Stefan Lindmark, Chris Thodal Sleveland, Matej Dekovic- Adrian Bergersen, Lewis Leonidas, Stian Michalsen.

Benyttede innbyttere: 

Preben Christensen Fauskanger, Andreas Peterson, Jakob Dunsby, Simen Hjerkinn Hammershaug, Jens Stigedahl og Fanuel Ghebreyohannes.

 

Share