Kruttsterk seier på bortebane mot Levanger

Det ble mange tøffe dueller mot Levanger. Foto: Kjell Heggelund

Levanger har til tider vært gnistrende denne sesongen, og selv om EIK-guttene er i god flyt var det ventet en tøff bortekamp. Det ble en intensiv kamp med mye dueller og kriging, men Patrik Johannesen sitt drømmemål sørget for en sterkt 1-0 seier på bortebane. 

De første minuttene var det tett og intenst, og det var tydelig denne kampen betydde mye for begge lagene. Fem minutter senere sendte Lars Erik Sødal ballen videre til Patrik Johannesen som fra 30-meter sendte i vei en rakett! Skuddet gikk knallhardt i tverrliggeren og inn, og må være en av de heteste kandidatene til årets mål. Utover i omgangen styrte EIK-spillerne mer i banepillet, men de helt store sjansene uteble fra begge lagene.

Foto: Kjell Heggelund

I den andre omgangen var det Levanger som hadde det meste av intiativet i banespillet, mens EIK-guttene forsvarte målet sitt heroisk. Samtidig etterlatte vertene mye bakrom, og med litt mer presisjon kunne også EIK-angriperne skapt farligere sjanser. På slutten hadde Levanger skikkelig trykk på dødballene, men EIK-forsvaret renset unna. Dermed endte det med 3 poeng i Levanger.

Foto:Kjell Heggelund

Vi tok en prat med Ojan Bijan etter kampen:

Hvor fornøyd spillemessig 1 omgang vs 2?

-Spillemessig i første omgang er egentlig veldig bra. I pausen justerte vi litt siden de der fremme sprang veldig mye, og ønsket å ta ut vingbackene deres når vi selv hadde fire bak. I retroperspektiv skulle vi kanskje ikke ha endret så alt for mye fra den første omgangen. Men første omgangen er bra med ball, så skal det sies vi virkelig forsvarer oss som noen helter i andre omgang!

For en innsats som legges ned, må være en drøm å være trener for ett lag dere alle jobber slik eller?

-Jeg føler meg priivligert å jobbe med denne gjengen siden de virkelig kriger for sine lagkamerater, trenere og «fans». Energinivået er utrolig, og det er en viktig faktor sammen med det taktiske.

Kjelsås neste, er du trygg på spillerne tar den akkurat som en vanlig kamp eller begynner det å komme opprykkstanker i hodet nå?

-Inngangen til Kjelsås blir akkurat det samme som hver kamp. Kjelsås er en god motstander som vi tapte mot tidligere denne sesongen, så skal for all del ikke undervurdere dem. Vi må være på vårt beste uansett hvem vi spillet mot, siden ikke ett enste lag gir noen bort gratis. Det har jo vært opprykkskamper helt siden pre-season så det er ikke noe som endrer seg der.

Foto: Kjetil Heggelund.

Neste kamp er hjemme mot Kjelsås søndag klokken 15:00, da satser vi på folkefest på Husabø.

Opp te Husabø.

Share