Lars Erik Sødal scoret 2 i 4-1 seieren mot Fløy

Lørdag ettermiddag yret det godt før kampstart, i det som var en svært viktig kamp for begge lag. Med EIK-øyne var slutt resultatet svært positivt med 4-1. 

Allerede etter to minutter kunne Lars Erik Sødal sende EIK i ledelsen på en corner slått av Kujtim Ismaili. Det første kvarteret etter EIK-målet fortsatte i samme spor, og det var gode muligheter for å doble. Midtveis i omgangen tok Fløy mer over i banespillet, og kom til noen farlige situasjoner uten de helt skapte de store sjansene. Men da det var litt under ti minutter til pause fikk Stian Michalsen ballen etter rot i bakre rekker hos de blåkledde. Han dro først av en forsvarsspiller før han med venstre satte inn 2-0. Det gikk ikke mange minutter før ledelsen igjen økte. Ådne Midtskogen sendte ballen i bakrom mot Simen Haughom, som etterhvert kunne sende inn ett innlegg. Det endte til slutt opp hos Lars Erik Sødal som bredsidet inn 3-0.

2.omgang var generelt rotete, men var ikke uten sjanser av den grunn. Da det var gått 53 minutter mistet Fløy-keeper Ante Knezovic ballen til Patrik Johannesen som enkelt kunne trille inn 4-0. Med en 4-o ledelse ble EIK-guttene mer komfortable, og falt litt ut av kampplanen og rytme. Mathias Grundetjern kunne ved 68 minutter sette inn en redusering med ett godt skudd fra distanse. Ikke lenge etter reduseringen fikk Patrik Johannesen muligheten fra 11-meteren etter han selv ble felt. Straffet ble reddet av Fløy`s sisteskanse, og da endte det 4-1 i Idrettsparken.

Stian Michalsen står nå med 8 scoringer etter den han fikk i dag.

Ojan Bijan hadde følgende å si etter kampen:

-Veldig bra resultat som kunne vært større. Spillmessig med ball er vi gode, selv om det blir litt rotete i noen perioder da. Noe som nok er naturlig da vi ledet 4-0. Så må vi spillete bedre andre omganger fremover når vi spiller så bra i første. Så fokuset fremover blir å holde fokus, og kampplanen i samtlige 90 minutter. Så vil jeg si jeg er stolt over guttene etter disse tre poengene, de jobber knallhardt. Vi har fire hjemmekamper igjen, og håper publikum er like bra de neste siden de leverte også i dag. Opp te Husabø.

 

Kampfakta: 

EIK-Fløy 4-1 (3-0). Målscorere: 1-0 Lars Erik Sødal (2), 2-0 Stian Michalsen (37), 3-0 Lars Erik Sødal (40), 4-0 Patrik Johannesen (53), 4-1 Mathias Grundetjern (68).

Idrettsparken, tilskuere: 525

EIK stilte med følgende lag:

Miguel Vieira, Ådne Midtskogen, Henrik Breimyr, Matej Dekovic, Adi Markovic- Lars Erik Sødal, Sivert Strangstad, Kujtim Ismaili, Patrik Johannesen, Stian Michalsen- Simen Haughom.

Benyttede innbyttere: Cairo Lima, Anas Farah.

 

Vi takker alle de fremmøtte. Neste kamp er søndag borte mot Levanger.

Share