Larsen Berg blir ny spillerutvikler

Nicolai Larsen Berg er ansatt i EIK Fotball som ny spillerutvikler.

NY ANSATT

EIK Fotball kan glede seg over at Nicolai Larsen Berg er ansatt som klubbens nye spillerutvikler. EIKs sisteskanse på A-laget de to siste sesongene får dermed enda en ny og viktig rolle i klubben.

– Vi er veldig godt fornøyd med at Nicolai blir vår nye spillerutvikler. Han kom fra Vindbjart til EIK for 2 år siden og kjenner klubben svært godt, sier Kenneth Anders, daglig leder i EIK Fotball.

– Han er en stødig og solid person som virkelig brenner for spillerutvikling. Nicolai får ansvaret for både utvikling av gutter og jenter i ungdomsavdelingen, forteller Andersen.

«Han er en stødig og solid person som virkelig brenner for spillerutvikling». Kenneth Andersen

Gleder seg

Nicolai Larsen Berg ser frem til å komme i gang på treningsfeltet med EIKs unge og lovende ungdomsavdeling.

– Jeg er veldig takknemlig for å ha fått denne muligheten av EIK. Jeg har alltid trives godt med å lære bort mine kunnskaper og erfaringer til barn og unge. Derfor kommer jeg inn i denne rollen med stor motivasjon og godt pågangsmot, sier Larsen Berg.

– Tilgjengelighet og åpenhet er noe av det man kan forvente av meg. Det gjelder spillere, trenere og andre som brenner inne med spørsmål jeg potensielt kan besvare, fortsetter han.

«Jeg er veldig takknemlig for å ha fått denne muligheten av EIK. Jeg har alltid trives godt med å lære bort mine kunnskaper og erfaringer til barn og unge». Nicolai Larsen Berg

– Spesielt ønsker jeg å skape glede, mestring og entusiasme hos våre unge spillere i EIK, sier en entusiastisk Larsen Berg.

Leder UEGO-akademiet

En av hovedoppgavene til Larsen Berg blir å lede arbeidet med UEGO-akademiet.

– Han har mange gode ideer rundt UEGO-akademiet som vi gleder oss til å følge med på, sier Andersen.

– Nicolai blir et viktig bindeledd for spillerutvikling i klubben. Planen er også at han starter opp med eget keeperakademi, uttaler Andersen.

Larsen Berg har jobbet som lærer på Lagård Ungdomsskole og er utdannet gymlærer.

– Dette er en optimal løsning for klubben. Vi gleder oss til videre samarbeid med Nicolai, sier Andersen.

 

 

 

 

Share