Magnus Lankhof Dahlby klar for EIK

EIK fotball kan i dag annonsere at Magnus Lankhof Dahlby har signert på en kontrakt som strekker seg ut 2024-sesongen. Han spilte i forrige sesong spiss i Strømmen. 

Tidligere U-landslagspiller:

Magnus Lankhof Dahlby har de siste to sesongene spilt for Strømmen. I OBOS-ligaen i 2021 noterte han seg med 16 kamper. I fjor spilte han hos daværende divisjonskollega Strømmen, og spilte 18 kamper.

Han er tidligere U-landslagsspiller og står med fire kamper for Norge G16, seks kamper for Norge G18 og èn kamp for G19-landslaget.

23-åringen har spilt ungdomsfotball for Vålerenga og Strømsgodset. Han har også vært innom Grorud der han spilte 15 kamper i OBOS-ligaen, og 12 kamper i Postnordligaen.

-Dette er en meget viktig signering: 

Vår hovedtrener Kjell Andre Thu høster lovord om nysigneringen:

-Jeg er veldig fornøyd med å få på plass en spiss. Dette er en spiller jeg har fulgt lenge, siden han var et talent i Godset, og som har et veldig potensiale som jeg håper han skal klare å få ut hos oss. Vi er veldig glade for at han valgte oss og gleder oss til å bli bedre kjent med han. Nå har vi jobbet målrettet med Dahlby, og er sikre på han vil passe bra inn hos oss.-Kjell Andrè Thu

 

Share