Dedikerte EIK-jenter deltok på Greens

Hele 15 EIK-jenter deltok på den første samlingen for utviklingsprosjektet Greens i jentefotballen.

JENTEFOTBALL

EIK Fotball er heldige som har så mange dedikerte og treningsvillige jenter i klubben. Hele 15 jenter tok turen til Undheim-hallen i helgen for å delta på treninger sammen med andre spillere fra distriktet. Følgende jenter deltok fra EIK:

Jenter 13/14:

Synne Næss, Tonette Sivertsen, Eline Slettebø, Iris Hadland, Dina Robertson Arntsen

Jenter 15/16:

Stine Tollefsen, Amalie Slettebø, Sofie Vassbø, Aurora Fluge, Oda Sæstad, Othelie Fossmark, Sofie Omdal Efteland, Kamilla Ege Hansen, Ingrid Hetland, Elise Mjølhus

Klepp Elite, i samarbeid med NFF Rogaland, startet denne måneden opp med  utviklingsprosjektet som har fått navnet Greens.De mest lovende, ivrige og treningsvillige jentene i alderen 13-16 år i fylket sør for Boknafjorden samles for treninger fordelt på tre soner; Jæren, Sandnes og Stavanger.
I tillegg til treninger vil det arrangeres foredrag, kampsamlinger og kanskje til og med treningsleir/tur.

Hensikten med prosjektet er å tilføre en gratis ekstra treningsarena for jentespillere som virkelig ønsker å bli bedre, og som kanskje har et mål om å bli elitespiller på seniornivå en dag. Klepp Elite ønsker å bruke sin rolle som flaggskip for kvinnefotball i Sør-Rogaland til å ytterligere utvikle og løfte jentefotballmiljøer i nærområdet. De ønsker å bidra til kompetanseheving og sterkere utviklingssamarbeid med de lokale klubbene og legge til rette for både spiller- og trenerutvikling.

I dette utviklingsprosjektet vil de ha fokus på mestring, fotballglede og sportslig utvikling. Samtidig vil vi dele og veksle kunnskap om hva som skal til for å optimalisere utviklingsmuligheter både for spillere og trenere.

Les mer om prosjektet.

 

 

Share