Matteus inn og staben fra 2021 fortsetter

Matteus Bårdsen trer inn som assistent til A-laget og blir dermed den siste brikken inn i trenerteamet. Fra før av er det også klart at keepertrener Asle Sirevåg og oppmennene Stein Erik Koldal og Stian Mong blir med videre i 2022.

Matteus trer inn i en ny rolle som assistent og koordinator for A-laget, et meget solid tilskudd ifølge Ojan Bijan.

– Matteus er først og fremst en ildsjel i klubben, og ingenting er bedre enn å ha ildsjeler i apparatet rundt klubben. Han er først og fremst en solid type som trer inn i en rolle jeg mener han kommer til å vokse i.

Asle Sirevåg får på sin femte sesong som keepertrener siden Bijan kom til klubben og det sier sitt.

– Asle er så mye mer enn en keepertrener, han er nærmest nabo til Husabø og bidrar på så mange områder at en kan ikke annet enn å være takknemlig for at han er med videre, sier Bijan.

Stein Erik Koldal går inn i sitt åttende år på rad som oppmann og koordinator, hans 26.år totalt rundt A-laget!

– Stein Erik har primært ansvar rundt A-lagets kamper og logistikken på kampdager. Det er en oppgave som ikke gjør seg selv. Derfor er det veldig gledelig at Stein Erik, som kan rollen inn og ut, blir med videre, sier Ojan Bijan.

Stian Mong jobber offshore, men er med de gangene han er hjemme. Han er både oppmann og bidrar nå blant annet med å lage lunch til spillerne i treningshverdagen.

– Heldigvis for oss trives Stian godt her, og vi trives veldig godt med Stian. En bonus oppi det hele er at han er en hobbykokk, noe som passer ypperlig for oss, sier Bijan.

Vi er både glad, heldige og godt fornøyde med at denne gjengen er med som ryggraden for rammene rundt A-laget i 2022.

Share