– Min kjekkeste periode så langt i karrieren

Henrik Breimyr stortrives i EIK og Egersund.

A-LAGET

Foran årets sesong forsterket EIK forsvaret med Henrik Breimyr. Den robuste midtstopperen har spilt en sentral rolle i innledningen av årets sesong.

27-åringen har mange klubber på CVen. I Norge har han spilt for blant annet Bryne, Start, Sandnes Ulf, Hødd og Tromsdalen. I 2020 ble EIK klubben han valgte å satse videre. Det har forsvarsspilleren ikke angret et sekund på så langt.

– Jeg stortrives. Dette er den kjekkeste perioden av karrieren min så langt, sier Breimyr.

–  Vi har noe veldig spennende på gang med dette laget, og jeg gleder mer virkelig til fortsettelsen, sier han.

Enorm energi og innsats

Etter en tøff start med tap mot Vard Haugesund i seriepremieren, har tigrene virkelig løftet seg de to siste kampene mot henholdsvis Notodden og Fram Larvik. Sju nettkjenninger og null baklengs er fasiten på de to siste kampene.

–  Det høres kanskje enkelt ut, men nøkkelen i de to siste kampene har vært den enorme innsatsen vi har lagt inn og energien vi har i laget, sier Breimyr.

«Det høres kanskje enkelt ut, men nøkkelen i de to siste kampene har vært den enorme innsatsen vi har lagt inn og energien vi har i laget» Henrik Breimyr

– Vi har såpass mange gode ballspillere i laget at nå vi finner flyten, er vi solide bakover og vi vinner ballen raskt tilbake. Det gjør at vi evner å styre kampene, forklarer Breimyr.

På søndag venter Nardo i nok en spennende seriekamp i PostNord-ligaen på Husabø. Midtstopperen tror det blir ingen enkel oppgave.

– Skal vi være et topplag, må vi levere gode prestasjoner uke etter uke. Nardo har så langt gitt Bryne og Arendal bra kamp, og jeg forventer at de vil gjøre det samme mot oss, sier han.

– Vi skal ut og styre kampen. Er vi solide bakover, har jeg troen på en god prestasjon, avslutter han.

Share