Møter Bryne: – Viktig gjennomkjøring

Lørdag ettermiddag møter EIK Bryne i Randaberg Arena.

BRYNE – EIK LØRDAG KLOKKEN 16:00

Lørdagens planlagte treningskamp mot Bryne er flyttet innendørs til Randaberg som følge av ruskeværet som er meldt. Ojan Bijans lag har vært gjennom en god treningsuke og nå håper EIK-treneren at laget hans har tatt lærdom av 4-1-tapet for Vard Haugesund forrige helg.

– Jeg håper kampen mot Vard gir en bredere forståelse innad i troppen om at vi rett og slett ikke har råd til noen passasjerer i år, sier Bijan.

– Det finnes ingen unnskyldninger for måten vi fremstod på i den kampen. Samtidig er det en treningskamp. Det er bedre å avdekke hva vi må jobbe mer med nå, enn når sesongen starter, sier Bijan.

«Fokuset blir det samme mot Bryne; vi må jobbe videre med progresjonen i spillet vårt og utvikle oss steg for steg» Ojan Bijan

Må omstille seg

EIK-treneren erkjenner at tapet var en liten oppvekker.

– Resultat isolert sett betyr lite, men når man taper slik vi gjorde, så setter det ting litt i perspektiv for oss i trenerteamet, utdyper han.

De siste årene har det utspilt seg mange spennende og jevne kamper mellom EIK og laget fra Jæren. For tigrene handler kampen om å få en god gjennomkjøring.

– Det viktigste for oss er å omstille gjengen fra det som var til det som kommer. Fokuset blir det samme mot Bryne; vi må jobbe videre med progresjonen i spillet vårt og utvikle oss steg for steg, uttaler han.
Share