Nardo neste for tigrene

Søndag gjester Trondheim-klubben Nardo Idrettsparken. EIK-trener Ojan Bijan håper og tror på en ny god EIK-prestasjon.

EIK – NARDO SØNDAG KL. 13:00

De gule og svarte står med to strake seire og 7-0 i målforskjell på de to siste kampene mot henholdsvis Notodden og Fram Larvik. Søndag venter en ny tøff oppgave når Nardo kommer til Husabø. Selv om laget står med kun ett poeng på de tre første kampene, tror EIK-treneren at det ikke blir noen enkel oppgave å møte trønderne søndag.

– Vi er i ferd med å legge bak oss en treningsuke som har vært preget av å restituere fra Fram-kampen. De siste dagene har vi jobbet godt med å komme inn i rytmen igjen, og å være forberedt på det som venter oss på søndag, sier Bijan.

– Vi forbereder oss til Nardo slik vi forbereder oss til alle andre lag og kamper. Konsentrasjon, disiplin og lojalitet til det vi trener på, samtidig som det harde arbeidet må ligge i bunn, sier Bijan.

«Nardo har hatt to knepne tap mot opprykksfavorittene Bryne og Arendal, og har nok vært uheldige med uttellingen i kampene så langt». Ojan Bijan

Tydelig spillestil hos gjestene

EIK-treneren er ikke i tvil om at Nardo blir en krevende utfordring for mannskapet hans.

– Nardo har hatt to knepne tap mot opprykksfavorittene Bryne og Arendal, og har nok vært uheldige med uttellingen i kampene så langt, sier han.

– Dette blir en tøff kamp mot en tøff motstander som har en tydelig spillestil. Derfor er det viktig at vi har gjort hjemmeleksa grundig foran kampen, avslutter Bijan.

Share